pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Dünya Kupası sahibini buldu

14.07.2014 - 01:09, Güncelleme: 14.07.2014 - 01:09
 

Dünya Kupası sahibini buldu

2014 FIFA Dünya Kupası'nda Almanya ile Arjantin arasında oynanan Dünya Kupası final maçını uzatmalarda 1-0 Arjantin'i mağlup eden Almanya kazandı.

  Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki Maracana Stadı'nda oynanan mücadele 22.00'de başladı. 90 dakikalık sürede gol olmadı. Karşılaşma uzatmalara kaldı. Almanya ile Arjantın arasında oynanan uzatmalarda kupanın sahibi Almanya oldu. Almanya'nın golünü 113' dakikada Mario Götze kaydetti. Almanya-Arjantin mücadelesinde İtalyan hakem Nicola Rizzoli düdük çaldı. Nicola Rizzoli'nin yardımcılıklarını Renato Faverani ile Andrea Stefani üstlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Carlos Vera oldu.
2014 FIFA Dünya Kupası'nda Almanya ile Arjantin arasında oynanan Dünya Kupası final maçını uzatmalarda 1-0 Arjantin'i mağlup eden Almanya kazandı.

 

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki Maracana Stadı'nda oynanan mücadele 22.00'de başladı. 90 dakikalık sürede gol olmadı. Karşılaşma uzatmalara kaldı. Almanya ile Arjantın arasında oynanan uzatmalarda kupanın sahibi Almanya oldu. Almanya'nın golünü 113' dakikada Mario Götze kaydetti.


Almanya-Arjantin mücadelesinde İtalyan hakem Nicola Rizzoli düdük çaldı. Nicola Rizzoli'nin yardımcılıklarını Renato Faverani ile Andrea Stefani üstlendi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Carlos Vera oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.