pendik escort bayan
ak

Dünya İnsan Hakları Günü Konferansı

12.12.2016 - 13:23, Güncelleme: 12.12.2016 - 13:23
 

Dünya İnsan Hakları Günü Konferansı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valiliği İnsan Hakları Kurulu tarafından 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla konferans düzenlendi.Valilik Konferans...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valiliği İnsan Hakları Kurulu tarafından 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla konferans düzenlendi.Valilik Konferans Salonunda düzenlenen konferansın açılışında konuşan Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, bütün insanların eşit haklara sahip olduğunu, Türk milleti olarak, insana önem veren medeniyetin mensupları olduklarını söyledi.Renk, cins, yaşam biçimi gibi çeşitli farklılıkları bulunan bütün insanların eşit hakka sahip olduğunu belirten Haktankaçmaz, şunları kaydetti:"Bugünü iki açıdan buruk kutladık. İstanbul'da meydana gelen patlama sonucu 36'sı polis, 8'i sivil 44 şehidimiz var. Bu olay yüreklerimizi yaktı. Teröre, terör diyemeyenler ve bunları kınayamayan ve bir dönem insan hakları konusunda ders veren ülkelerin olduğu bir dönemde böyle bir etkinliği yapıyoruz. Yine dünyadaki bazı ülkeler, bu bildirgeye gözlerini kapatıyor. Suriye'deki olaylara birçok ülke gözlerini kapatıyor. Yüzlerce insan hayatını kaybediyor. Ülkemizde de masum birçok vatandaşımız hayatını kaybediyor. Aynı egemen güçlerin temsilcileri Brüksel ve Paris'teki terör eylemlerini kınarken, Suriye ya da ülkemizdeki eylemleri terör eylemi dahi demeden kınıyor."Konferansa konuşmacı olarak katılan Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cengiz Arıkan da insan haklarının önemi hakkında katılımcılara bilgi verdi.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valiliği İnsan Hakları Kurulu tarafından 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla konferans düzenlendi.Valilik Konferans...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valiliği İnsan Hakları Kurulu tarafından 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla konferans düzenlendi.

Valilik Konferans Salonunda düzenlenen konferansın açılışında konuşan Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, bütün insanların eşit haklara sahip olduğunu, Türk milleti olarak, insana önem veren medeniyetin mensupları olduklarını söyledi.

Renk, cins, yaşam biçimi gibi çeşitli farklılıkları bulunan bütün insanların eşit hakka sahip olduğunu belirten Haktankaçmaz, şunları kaydetti:

"Bugünü iki açıdan buruk kutladık. İstanbul'da meydana gelen patlama sonucu 36'sı polis, 8'i sivil 44 şehidimiz var. Bu olay yüreklerimizi yaktı. Teröre, terör diyemeyenler ve bunları kınayamayan ve bir dönem insan hakları konusunda ders veren ülkelerin olduğu bir dönemde böyle bir etkinliği yapıyoruz. Yine dünyadaki bazı ülkeler, bu bildirgeye gözlerini kapatıyor. Suriye'deki olaylara birçok ülke gözlerini kapatıyor. Yüzlerce insan hayatını kaybediyor. Ülkemizde de masum birçok vatandaşımız hayatını kaybediyor. Aynı egemen güçlerin temsilcileri Brüksel ve Paris'teki terör eylemlerini kınarken, Suriye ya da ülkemizdeki eylemleri terör eylemi dahi demeden kınıyor."

Konferansa konuşmacı olarak katılan Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cengiz Arıkan da insan haklarının önemi hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.