pendik escort bayan
ak

"Dünya İnsan Hakları Günü" Etkinliği

11.12.2017 - 16:58, Güncelleme: 11.12.2017 - 16:58
 

"Dünya İnsan Hakları Günü" Etkinliği

KIRIKKALE (AA) - Bahşılı ilçesinde, "Dünya İnsan Hakları Günü" etkinliği kapsamında öğrenciler bilgilendirildi.Bahşılı Çok Programlı Mesleki Teknik...

KIRIKKALE (AA) - Bahşılı ilçesinde, "Dünya İnsan Hakları Günü" etkinliği kapsamında öğrenciler bilgilendirildi.Bahşılı Çok Programlı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda düzenlenen etkinlikte Kırıkkale Üniversitesi Bahşılı Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Baybarshan Ali Kazancı, anayasada yer alan temel hak ve özgürlükler, evrensel hak ve özgürlükler, insan hakları, ihlalleri ve hak aramak konularında atılımcılara bilgi verdi.Etkinliğe, Bahşılı Kaymakamı Zikri Şahin, Bahşılı Jandarma Komutanı Ercan Erçayan, Bahşılı İlçe Müftüsü Ahmet Altacı, Bahşılı İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahadır Dülger ve öğrenciler katıldı.
KIRIKKALE (AA) - Bahşılı ilçesinde, "Dünya İnsan Hakları Günü" etkinliği kapsamında öğrenciler bilgilendirildi.Bahşılı Çok Programlı Mesleki Teknik...

KIRIKKALE (AA) - Bahşılı ilçesinde, "Dünya İnsan Hakları Günü" etkinliği kapsamında öğrenciler bilgilendirildi.

Bahşılı Çok Programlı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda düzenlenen etkinlikte Kırıkkale Üniversitesi Bahşılı Fatma Şenses Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Baybarshan Ali Kazancı, anayasada yer alan temel hak ve özgürlükler, evrensel hak ve özgürlükler, insan hakları, ihlalleri ve hak aramak konularında atılımcılara bilgi verdi.

Etkinliğe, Bahşılı Kaymakamı Zikri Şahin, Bahşılı Jandarma Komutanı Ercan Erçayan, Bahşılı İlçe Müftüsü Ahmet Altacı, Bahşılı İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahadır Dülger ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.