pendik escort bayan
ak

Dünya Engelliler Günü

03.12.2018 - 15:28, Güncelleme: 03.12.2018 - 15:28
 

Dünya Engelliler Günü

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Özaltun, mesajında, toplumda bazı...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Özaltun, mesajında, toplumda bazı insanların doğuştan veya hayatın akışı içinde meydana gelen talihsiz olaylar neticesinde, hayatlarını fiziksel ya da zihinsel engelleriyle sürdürmek zorunda kaldığını belirtti. Engellilik halinin hiç kimsenin tercihi olmadığı gibi, sağlıklı insanların da bu duruma düşmesinin muhtemel olduğunu kaydeden Özaltun, şöyle devam etti:"Engelli insanların sorunlarına kalıcı çözüm üretilmesi devletimizin yanı sıra sivil toplum örgütlerinin ve tüm vatandaşlarımızın çabalarıyla mümkün olabilir. Bizlere göre engelli insan yoktur, engellenmiş insan vardır. Kilis Belediyesi olarak bu düşünceyle hareket edip hizmetlerimizi engelli vatandaşlarımızı gözeterek yapmaktayız. Engelli vatandaşlarımızın umutsuzluğa kapılmadan, sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katıldıkları takdirde, yaşama sevinçleri artacak ve hayata olan bağlılıkları güçlenecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlar, huzur ve mutluluk içinde yaşamlarını sürdürmelerini temenni eder, sevgi ve saygılar sunarım."
KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Özaltun, mesajında, toplumda bazı...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özaltun, mesajında, toplumda bazı insanların doğuştan veya hayatın akışı içinde meydana gelen talihsiz olaylar neticesinde, hayatlarını fiziksel ya da zihinsel engelleriyle sürdürmek zorunda kaldığını belirtti.

Engellilik halinin hiç kimsenin tercihi olmadığı gibi, sağlıklı insanların da bu duruma düşmesinin muhtemel olduğunu kaydeden Özaltun, şöyle devam etti:

"Engelli insanların sorunlarına kalıcı çözüm üretilmesi devletimizin yanı sıra sivil toplum örgütlerinin ve tüm vatandaşlarımızın çabalarıyla mümkün olabilir. Bizlere göre engelli insan yoktur, engellenmiş insan vardır. Kilis Belediyesi olarak bu düşünceyle hareket edip hizmetlerimizi engelli vatandaşlarımızı gözeterek yapmaktayız. Engelli vatandaşlarımızın umutsuzluğa kapılmadan, sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katıldıkları takdirde, yaşama sevinçleri artacak ve hayata olan bağlılıkları güçlenecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlar, huzur ve mutluluk içinde yaşamlarını sürdürmelerini temenni eder, sevgi ve saygılar sunarım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.