pendik escort bayan
ak

"Dünya Dostluk, Barış Ve Sevgi Kuşağı" Hacıbektaş'ta

27.05.2017 - 19:08, Güncelleme: 27.05.2017 - 19:08
 

"Dünya Dostluk, Barış Ve Sevgi Kuşağı" Hacıbektaş'ta

Yunanistan'da düzenlenen Uluslararası Dostluk, Barış, Kültür ve Sanat Festivali için hazırlanacak 36 metrelik barış kuşağı Nevşehir'de sergileniyor

NEVŞEHİR (AA) - Yunanistan'ın Naoussa kentinde Greek Art Union (Yunanistan Sanat Birliği) tarafından 30 Nisan-4 Mayıs'ta düzenlenen 2. Uluslararası Dostluk, Barış, Kültür ve Sanat Festivali'nin ikinci ayağı Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde gerçekleştiriliyor.Yunanistan Sanat Birliği Başkanı Maria Loumpourdi'ye ait projenin hayat bulduğu festivalde, üzerinde çeşitli ülkelerden fotoğraf sanatçılarına ait görsellerin basılı olduğu "Dünya Dostluk, Barış ve Sevgi Kuşağı" açıldı.Programda konuşan festivalin Türkiye temsilcisi Hasan Kadakçı, yaklaşık 400 sanatçının eserini barındıran 36 metre uzunluğundaki kuşağa yeni eserler katıldıkça, uzayarak dünyayı kucaklayacağını dile getirdi.Kadakçı, "Festival kapsamında çeşitli ülkelerdeki sanatçıların desteği ile üzerine yeni baskılar yapılarak büyüyen kuşak her geçen gün büyümektedir. Yeni eserlerle rekorlar kitabına girilmesi hedefleniyor." dedi.Katılımcılar, içinde farklı coğrafyalara ait insan resimlerini barındıran "Dünya Dostluk, Barış ve Sevgi Kuşağı"nı ilçe merkezindeki kısa yürüyüş sırasında ellerinde gezdirdi.Program, Hacıbektaş Veli Kültür Merkezi'ndeki semah gösterisi ile devam etti.
Yunanistan'da düzenlenen Uluslararası Dostluk, Barış, Kültür ve Sanat Festivali için hazırlanacak 36 metrelik barış kuşağı Nevşehir'de sergileniyor

NEVŞEHİR (AA) - Yunanistan'ın Naoussa kentinde Greek Art Union (Yunanistan Sanat Birliği) tarafından 30 Nisan-4 Mayıs'ta düzenlenen 2. Uluslararası Dostluk, Barış, Kültür ve Sanat Festivali'nin ikinci ayağı Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde gerçekleştiriliyor.

Yunanistan Sanat Birliği Başkanı Maria Loumpourdi'ye ait projenin hayat bulduğu festivalde, üzerinde çeşitli ülkelerden fotoğraf sanatçılarına ait görsellerin basılı olduğu "Dünya Dostluk, Barış ve Sevgi Kuşağı" açıldı.

Programda konuşan festivalin Türkiye temsilcisi Hasan Kadakçı, yaklaşık 400 sanatçının eserini barındıran 36 metre uzunluğundaki kuşağa yeni eserler katıldıkça, uzayarak dünyayı kucaklayacağını dile getirdi.

Kadakçı, "Festival kapsamında çeşitli ülkelerdeki sanatçıların desteği ile üzerine yeni baskılar yapılarak büyüyen kuşak her geçen gün büyümektedir. Yeni eserlerle rekorlar kitabına girilmesi hedefleniyor." dedi.

Katılımcılar, içinde farklı coğrafyalara ait insan resimlerini barındıran "Dünya Dostluk, Barış ve Sevgi Kuşağı"nı ilçe merkezindeki kısa yürüyüş sırasında ellerinde gezdirdi.

Program, Hacıbektaş Veli Kültür Merkezi'ndeki semah gösterisi ile devam etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.