pendik escort bayan
ak

"Dünya Cerebral Palsy Günü" Komisitesine Sivas'tan Üye Seçildi

27.09.2016 - 16:43, Güncelleme: 27.09.2016 - 16:43
 

"Dünya Cerebral Palsy Günü" Komisitesine Sivas'tan Üye Seçildi

SİVAS (AA) - Dünya Cerebral Palsy Günü Komisitesi üyesinin Sivas'tan seçildiği bildirildi. Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı'ndan yapılan yazılı açıklamada,...

SİVAS (AA) - Dünya Cerebral Palsy Günü Komisitesi üyesinin Sivas'tan seçildiği bildirildi. Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Vakfın Cerebral Palsy konusunda geniş hizmet yelpazesine sahip olduğu belirtildi.Vakfın kurulduğu günden beri Cerebral Palsy'li bireylerin sosyal hayata adapte olmaları için çalışmalar yürüttüğü aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:"Her yıl ekim ayının ilk çarşamba günü 'Dünya Cerebral Palsy Günü' olarak anılmakta. Dünya Cerebral Palsy Günü çalışmaları 12 farklı ülke temsilcisinin üye olduğu Dünya Cerebral Palsy İnisiyatifi tarafından yürütülmekte. Dünya Cerebral Palsy İnisiyatifi'nin en önemli görevlerinden biri dünyada Cerebral Palsy konusunda farkındalık yaratmak. Bu bağlamda rol model olabilecek Cerebral Palsy'lileri toplumla buluşturmak üzerine bir proje başlatmış ve Dünya Cerebral Palsy Günü Komitesi kurulmuştur. Sivas Devlet Tiyatrosu'nda çalışan Umut Koşan, Türkiye'yi temsilen Dünya Cerebral Palsy Günü Komite üyeliğine Türkiye'den seçilmiş tek kişidir. Koşan, Cerebral Palsy farkındalığını artırmak ve sorunlara çözümler bulunmasını sağlamak için çalışma yürütecektir."
SİVAS (AA) - Dünya Cerebral Palsy Günü Komisitesi üyesinin Sivas'tan seçildiği bildirildi. Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı'ndan yapılan yazılı açıklamada,...

SİVAS (AA) - Dünya Cerebral Palsy Günü Komisitesi üyesinin Sivas'tan seçildiği bildirildi.

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Vakfın Cerebral Palsy konusunda geniş hizmet yelpazesine sahip olduğu belirtildi.

Vakfın kurulduğu günden beri Cerebral Palsy'li bireylerin sosyal hayata adapte olmaları için çalışmalar yürüttüğü aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Her yıl ekim ayının ilk çarşamba günü 'Dünya Cerebral Palsy Günü' olarak anılmakta. Dünya Cerebral Palsy Günü çalışmaları 12 farklı ülke temsilcisinin üye olduğu Dünya Cerebral Palsy İnisiyatifi tarafından yürütülmekte. Dünya Cerebral Palsy İnisiyatifi'nin en önemli görevlerinden biri dünyada Cerebral Palsy konusunda farkındalık yaratmak. Bu bağlamda rol model olabilecek Cerebral Palsy'lileri toplumla buluşturmak üzerine bir proje başlatmış ve Dünya Cerebral Palsy Günü Komitesi kurulmuştur. Sivas Devlet Tiyatrosu'nda çalışan Umut Koşan, Türkiye'yi temsilen Dünya Cerebral Palsy Günü Komite üyeliğine Türkiye'den seçilmiş tek kişidir. Koşan, Cerebral Palsy farkındalığını artırmak ve sorunlara çözümler bulunmasını sağlamak için çalışma yürütecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.