pendik escort bayan
ak

Dünya Ağız Sağlığı Günü

20.03.2018 - 17:28, Güncelleme: 20.03.2018 - 17:28
 

Dünya Ağız Sağlığı Günü

SİVAS (AA) - Sivas'ta Dünya Ağız Sağlığı Günü dolayısıyla vatandaşlara ücretsiz diş taraması yapıldı.Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi,...

SİVAS (AA) - Sivas'ta Dünya Ağız Sağlığı Günü dolayısıyla vatandaşlara ücretsiz diş taraması yapıldı.Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Ağız Diş Sağlığı Hastanesi iş birliğinde Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde Dünya Ağız Sağlığı Günü dolayısıyla stant kuruldu.Stantta ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirilen vatandaşlara daha sonra ücretsiz diş taraması yapıldı.Ayrıca vatandaşlara diş fırçası ve bilgilendirci broşürler verildi.Öte yandan Dünya Ağız Sağlığı Günü dolayısıyla Behrampaşa ve Selçuk Ortaokulu ile Gazi Osmna Paşa ilkokulunda öğrencilere diş taraması yapılarak sonrasında diş fırçası ve macun dağıtıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta Dünya Ağız Sağlığı Günü dolayısıyla vatandaşlara ücretsiz diş taraması yapıldı.Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi,...

SİVAS (AA) - Sivas'ta Dünya Ağız Sağlığı Günü dolayısıyla vatandaşlara ücretsiz diş taraması yapıldı.

Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Ağız Diş Sağlığı Hastanesi iş birliğinde Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde Dünya Ağız Sağlığı Günü dolayısıyla stant kuruldu.

Stantta ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirilen vatandaşlara daha sonra ücretsiz diş taraması yapıldı.

Ayrıca vatandaşlara diş fırçası ve bilgilendirci broşürler verildi.

Öte yandan Dünya Ağız Sağlığı Günü dolayısıyla Behrampaşa ve Selçuk Ortaokulu ile Gazi Osmna Paşa ilkokulunda öğrencilere diş taraması yapılarak sonrasında diş fırçası ve macun dağıtıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.