pendik escort bayan
ak

Düğünde Başına Kurşun İsabet Eden Kişi Yaralandı

12.06.2019 - 22:28, Güncelleme: 12.06.2019 - 22:28
 

Düğünde Başına Kurşun İsabet Eden Kişi Yaralandı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de düğünde havaya açılan ateş sonucu başına kurşun isabet eden kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Yuva Mahallesi'nde bir...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de düğünde havaya açılan ateş sonucu başına kurşun isabet eden kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Yuva Mahallesi'nde bir düğününe katılan E.K. düğünde havaya ateş açılması sonucu, başına isabet eden kurşunla yaralandı.Olayın ardından düğünde kavga çıkması üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.Başından yaralanan E.K. 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı.Polis ekipleri, havaya ateş ettikleri iddia edilen ve olayın ardından kaçan MÇ. ile H.Ç'nin bulunduğu aracı, Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi önünde durdurdu.Bu sırada araçtan atlayarak polisten kaçmak isteyen iki şüpheli yaralandı.Şüpheliler ambulansla hastaneye kaldırıldı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de düğünde havaya açılan ateş sonucu başına kurşun isabet eden kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Yuva Mahallesi'nde bir...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de düğünde havaya açılan ateş sonucu başına kurşun isabet eden kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yuva Mahallesi'nde bir düğününe katılan E.K. düğünde havaya ateş açılması sonucu, başına isabet eden kurşunla yaralandı.

Olayın ardından düğünde kavga çıkması üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Başından yaralanan E.K. 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, havaya ateş ettikleri iddia edilen ve olayın ardından kaçan MÇ. ile H.Ç'nin bulunduğu aracı, Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi önünde durdurdu.

Bu sırada araçtan atlayarak polisten kaçmak isteyen iki şüpheli yaralandı.

Şüpheliler ambulansla hastaneye kaldırıldı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.