pendik escort bayan
ak

Düğün Konvoyunda Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

30.06.2019 - 02:38, Güncelleme: 30.06.2019 - 02:38
 

Düğün Konvoyunda Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

SİVAS (AA) - Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, üç kişi yaralandı.Sivas-Erzincan çevre yolu Kılavuz kavşağında meydana gelen kazada,...

SİVAS (AA) - Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, üç kişi yaralandı.Sivas-Erzincan çevre yolu Kılavuz kavşağında meydana gelen kazada, Malatya'dan Erzincan istikametine giden S.Ö. idaresindeki 34 DF 5434 plakalı TIR, düğün konvoyu içerisinde seyir halinde olan ve kavşaktan dönüş yapmak isteyen Berkay Köse (18) yönetimindeki 01 PJ 626 plakalı otomobile çarptı.Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada otomobilde bulunanlardan Aliye Köse (48) olay yerinde yaşamını yitirdi. Sürücü Berkay Köse ile birlikte kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kişi Numune Hastanesine kaldırıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, üç kişi yaralandı.Sivas-Erzincan çevre yolu Kılavuz kavşağında meydana gelen kazada,...

SİVAS (AA) - Sivas'ta meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, üç kişi yaralandı.

Sivas-Erzincan çevre yolu Kılavuz kavşağında meydana gelen kazada, Malatya'dan Erzincan istikametine giden S.Ö. idaresindeki 34 DF 5434 plakalı TIR, düğün konvoyu içerisinde seyir halinde olan ve kavşaktan dönüş yapmak isteyen Berkay Köse (18) yönetimindeki 01 PJ 626 plakalı otomobile çarptı.

Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada otomobilde bulunanlardan Aliye Köse (48) olay yerinde yaşamını yitirdi.

Sürücü Berkay Köse ile birlikte kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kişi Numune Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.