pendik escort bayan
ak

Düğün Dernek'in 2. filminin fragmanı

16.10.2015 - 21:51, Güncelleme: 16.10.2015 - 21:51
 

Düğün Dernek'in 2. filminin fragmanı

Düğün Dernek 2 : Sünnet filminin merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı. Düğün Dernek 2 fragman izle, düğün dernek 2 izle...

İlki 2013'te seyirciyle buluşan ve gişe rekorları kıran Düğün Dernek'in devam filmi olan   Düğün Dernek 2 - Sünnet filminin ilk fragmanı yayınlandı.Bu filmin de  yönetmenliğini  yine ilk filmin yönetmeni olan Selçuk Aydemir yapıyor. Filmin başrollerini ilkinde de olduğu gibi Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisi paylaşıyor. Kadroda kendilerine eşlik eden diğer isimlerse  İnan Ulaş Torun, Devrim Yakut, Barış Yıldız , Şinasi Yurtsever ve usta oyuncu  Rasim Öztekin. BKM Film tarafından çekilen komedi filmi Düğün Dernek 2'nin çekimleri ilk filmde olduğu gibi Sivas'ta yapıldı.  İşte filmin ilk fragmanı: 
Düğün Dernek 2 : Sünnet filminin merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı. Düğün Dernek 2 fragman izle, düğün dernek 2 izle...

İlki 2013'te seyirciyle buluşan ve gişe rekorları kıran Düğün Dernek'in devam filmi olan   Düğün Dernek 2 - Sünnet filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Bu filmin de  yönetmenliğini  yine ilk filmin yönetmeni olan Selçuk Aydemir yapıyor. Filmin başrollerini ilkinde de olduğu gibi Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisi paylaşıyor. Kadroda kendilerine eşlik eden diğer isimlerse  İnan Ulaş Torun, Devrim Yakut, Barış Yıldız , Şinasi Yurtsever ve usta oyuncu  Rasim Öztekin.

 

BKM Film tarafından çekilen komedi filmi Düğün Dernek 2'nin çekimleri ilk filmde olduğu gibi Sivas'ta yapıldı.

 

 İşte filmin ilk fragmanı:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.