pendik escort bayan
ak

'Düğün Dernek 2 Sünnet' ekibi Sivas'ta öğrencilerle buluştu

Sağlık 03.12.2015 - 20:13, Güncelleme: 03.12.2015 - 20:13
 

'Düğün Dernek 2 Sünnet' ekibi Sivas'ta öğrencilerle buluştu

DÜĞÜN Dernek 2 Sünnet" filminin yönetmeni Selçuk Aydemir ve başrol oyuncuları Ahmet Kural ile Murat Cemcir, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde (CÜ) düzenlenen...

DÜĞÜN Dernek 2 Sünnet" filminin yönetmeni Selçuk Aydemir ve başrol oyuncuları Ahmet Kural ile Murat Cemcir, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde (CÜ) düzenlenen söyleşide öğrencilerle buluştu. İlk filmiyle izlenme rekoru kıran Düğün Dernek filminin ikincisi, "Sünnet" Sivas'ta izleyici karşısına çıktı. Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi'ndeki gösterime öğrenciler ve Sivas halkı büyük ilgi gösterdi. Sivas Valisi Alim Barut, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal ve CÜ Rektörü Faruk Kocacık ile çok sayıda öğrenci birlikte filmi izledi. Film gösteriminin ardından filmin yönetmeni Selçuk Aydemir ile başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir söyleşide öğrencilerle buluştu. Söyleşi öncesi rektör Kocacık tarafından Aydemir, Kural ve Cemcir'e teşekkür belgesi ile çeşitli hediyeler verildi. Öğrencilerin film hakkındaki sorularını yanıtlayan yönetmen Selçuk Aydemir ve oyuncular, zaman zaman salondakileri güldürdü. Yönetmen Aydemir, Sivaslı olduğu için filmi gösterime girmeden önce Sivas'taki öğrencilerle buluşturmak istediğini söyledi. "Düğün Dernek 2 Sünnet'in, ilk filme göre daha maliyetli olduğunu dile getiren Aydemir, bu filmden dahi iyi bir gişe beklediklerini söyledi. Ahmet Kural ise söyleşideki sorular üzerine, film için kafasını kazıtıp, kilo aldığını ifade etti. Murat Cemcir ise filmde en çok köpeğin kendisini ısırdığı sahneyi çekerken zorlandığını belirtti. Daha sonra kentteki basın mensuplarıyla kültür merkezindeki toplantıda biraraya gelen Aydemir ve oyuncular, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Aydemir, "Düğün Dernek" ve "Düğün Dernek 2 Sünnet" filmlerini Sivas'ta gerçek yaşanmış bir hikayeden yola çıkarak yazdığını ve sünnet düğününün de hikayenin devamı olduğunu söyledi. Aydemir, gişeye bağlı olarak 3'üncü filmin çekilip çekilmeyeceği şeklindeki soruya, "Benim için film çekmek gişeye bağlı değil. Filmde müjdelenen "Düğün Dernek 3" mü, başka bir mesajı mı? Bunu zamanla göreceğiz" dedi. Aydemir, filmde Emel Sayın'ın neden rol almadığı sorusu üzerine ise, "Emel Sayın, Mustafa Keser'in kafasında bağlama kırmak istemedi, imajına ters olduğunu söyledi. O kabul etmeyince Nükhet Duru'ya söyledik ve kabul etti" dedi. Kural ve Cemcir ise söyleşiden memnun kaldıklarını belirterek, Sivas'ta olmaktan mutlu olduklarını söyledi.FOTOĞRAFLI
DÜĞÜN Dernek 2 Sünnet" filminin yönetmeni Selçuk Aydemir ve başrol oyuncuları Ahmet Kural ile Murat Cemcir, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde (CÜ) düzenlenen...

DÜĞÜN Dernek 2 Sünnet" filminin yönetmeni Selçuk Aydemir ve başrol oyuncuları Ahmet Kural ile Murat Cemcir, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde (CÜ) düzenlenen söyleşide öğrencilerle buluştu.

İlk filmiyle izlenme rekoru kıran Düğün Dernek filminin ikincisi, "Sünnet" Sivas'ta izleyici karşısına çıktı. Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi'ndeki gösterime öğrenciler ve Sivas halkı büyük ilgi gösterdi. Sivas Valisi Alim Barut, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal ve CÜ Rektörü Faruk Kocacık ile çok sayıda öğrenci birlikte filmi izledi. Film gösteriminin ardından filmin yönetmeni Selçuk Aydemir ile başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir söyleşide öğrencilerle buluştu. Söyleşi öncesi rektör Kocacık tarafından Aydemir, Kural ve Cemcir'e teşekkür belgesi ile çeşitli hediyeler verildi.

Öğrencilerin film hakkındaki sorularını yanıtlayan yönetmen Selçuk Aydemir ve oyuncular, zaman zaman salondakileri güldürdü. Yönetmen Aydemir, Sivaslı olduğu için filmi gösterime girmeden önce Sivas'taki öğrencilerle buluşturmak istediğini söyledi. "Düğün Dernek 2 Sünnet'in, ilk filme göre daha maliyetli olduğunu dile getiren Aydemir, bu filmden dahi iyi bir gişe beklediklerini söyledi.

Ahmet Kural ise söyleşideki sorular üzerine, film için kafasını kazıtıp, kilo aldığını ifade etti. Murat Cemcir ise filmde en çok köpeğin kendisini ısırdığı sahneyi çekerken zorlandığını belirtti.

Daha sonra kentteki basın mensuplarıyla kültür merkezindeki toplantıda biraraya gelen Aydemir ve oyuncular, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Aydemir, "Düğün Dernek" ve "Düğün Dernek 2 Sünnet" filmlerini Sivas'ta gerçek yaşanmış bir hikayeden yola çıkarak yazdığını ve sünnet düğününün de hikayenin devamı olduğunu söyledi. Aydemir, gişeye bağlı olarak 3'üncü filmin çekilip çekilmeyeceği şeklindeki soruya, "Benim için film çekmek gişeye bağlı değil. Filmde müjdelenen "Düğün Dernek 3" mü, başka bir mesajı mı? Bunu zamanla göreceğiz" dedi. Aydemir, filmde Emel Sayın'ın neden rol almadığı sorusu üzerine ise, "Emel Sayın, Mustafa Keser'in kafasında bağlama kırmak istemedi, imajına ters olduğunu söyledi. O kabul etmeyince Nükhet Duru'ya söyledik ve kabul etti" dedi.

Kural ve Cemcir ise söyleşiden memnun kaldıklarını belirterek, Sivas'ta olmaktan mutlu olduklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI

'Düğün Dernek 2 Sünnet' ekibi Sivas'ta öğrencilerle buluştu

'Düğün Dernek 2 Sünnet' ekibi Sivas'ta öğrencilerle buluştu

'Düğün Dernek 2 Sünnet' ekibi Sivas'ta öğrencilerle buluştu

'Düğün Dernek 2 Sünnet' ekibi Sivas'ta öğrencilerle buluştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.