pendik escort bayan
ak

Drone İle Uygulama Sonuç Vermeye Başladı

10.10.2018 - 13:48, Güncelleme: 10.10.2018 - 13:48
 

Drone İle Uygulama Sonuç Vermeye Başladı

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin farklı noktalarında drone ile emniyet kemeri...

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin farklı noktalarında drone ile emniyet kemeri ve cep telefonu denetimi yapıyor.Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin farklı noktalarında yaptıkları uygulamalarla emniyet kemerini takmayan ve seyir halinde cep telefonu ile konuşan sürücüleri drone ile tespit ederek cezai işlem uyguluyor.Son zamanlarda yapılan drone ile denetim uygulamalarının sonuç verdiği ve sürücülerin emniyet kemerini takmaya başladığını ve seyir halindeyken cep telefonu ile konuşmaktan kaçındığı belirtildi.Bugün öğleye kadar Şehir Hastanesi Bulvarı'nda yapılan uygulamada bir kişiye emniyet kemeri takmamaktan ceza yazıldığı ifade edildi.
YOZGAT (AA) - Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin farklı noktalarında drone ile emniyet kemeri...

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin farklı noktalarında drone ile emniyet kemeri ve cep telefonu denetimi yapıyor.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin farklı noktalarında yaptıkları uygulamalarla emniyet kemerini takmayan ve seyir halinde cep telefonu ile konuşan sürücüleri drone ile tespit ederek cezai işlem uyguluyor.

Son zamanlarda yapılan drone ile denetim uygulamalarının sonuç verdiği ve sürücülerin emniyet kemerini takmaya başladığını ve seyir halindeyken cep telefonu ile konuşmaktan kaçındığı belirtildi.

Bugün öğleye kadar Şehir Hastanesi Bulvarı'nda yapılan uygulamada bir kişiye emniyet kemeri takmamaktan ceza yazıldığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.