pendik escort bayan
ak

Down Sendromlu Çocuk Üniforma Giydi

27.07.2017 - 18:23, Güncelleme: 27.07.2017 - 18:23
 

Down Sendromlu Çocuk Üniforma Giydi

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde gurbetçi ailenin down sendromlu çocuklarının üniforma hayalini, zabıta ekipleri gerçekleştirdi.Almanya'da yaşayan ve...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde gurbetçi ailenin down sendromlu çocuklarının üniforma hayalini, zabıta ekipleri gerçekleştirdi.Almanya'da yaşayan ve tatil için Nevşehir'e gelen Güner ailesinin, 6 yaşındaki down hastası çocukları Hasan Güner, ilçede devriye gezen zabıta ekiplerinin yanına gelerek telsizle konuşmak istediğini söyledi.Baba Mehmet Güner'in oğlunun polis, asker ve zabıta gibi üniformalı çalışanlara karşı bir hayranlığı olduğunu belirterek ekiplerden, oğlunun hayalini gerçekleştirmeleri için yardım istedi.Belediye zabıta ekipleri devriye aracında bulunan yedek kıyafetlerini Hasan Güner'e giydirip, ardından da eline verdikleri telsizle diğer ekiplere anons yaptırdı.Mehmet Güner, hayalinin gerçekleşmesi nedeniyle büyük mutluluk yaşayan çocuğu adına zabıta ekiplerine teşekkür etti.
NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde gurbetçi ailenin down sendromlu çocuklarının üniforma hayalini, zabıta ekipleri gerçekleştirdi.Almanya'da yaşayan ve...

NEVŞEHİR (AA) - Avanos ilçesinde gurbetçi ailenin down sendromlu çocuklarının üniforma hayalini, zabıta ekipleri gerçekleştirdi.

Almanya'da yaşayan ve tatil için Nevşehir'e gelen Güner ailesinin, 6 yaşındaki down hastası çocukları Hasan Güner, ilçede devriye gezen zabıta ekiplerinin yanına gelerek telsizle konuşmak istediğini söyledi.

Baba Mehmet Güner'in oğlunun polis, asker ve zabıta gibi üniformalı çalışanlara karşı bir hayranlığı olduğunu belirterek ekiplerden, oğlunun hayalini gerçekleştirmeleri için yardım istedi.

Belediye zabıta ekipleri devriye aracında bulunan yedek kıyafetlerini Hasan Güner'e giydirip, ardından da eline verdikleri telsizle diğer ekiplere anons yaptırdı.

Mehmet Güner, hayalinin gerçekleşmesi nedeniyle büyük mutluluk yaşayan çocuğu adına zabıta ekiplerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.