pendik escort bayan
ak

Dosteli 1000 Çocuk Sevindirdi

Kültür-Sanat 22.09.2014 - 18:25, Güncelleme: 22.09.2014 - 18:25
 

Dosteli 1000 Çocuk Sevindirdi

Dost Eli derneğinde köy ve şehirden gelen öksüz ve yetim çocuklara kırtasiye, okul forması ve ayakkabı yardımı yapıldı.

Dost Eli derneğinde köy ve şehirden gelen öksüz ve yetim çocuklara kırtasiye, okul forması ve ayakkabı yardımı yapıldı. Dernek binasında yapılan yardımda Dost Eli Dernek başkanı Hüseyin Akpolat ve ekibi yardımlarına aralıksız fire vermeden devam ediyor.  Yapılan bu yardımlarda çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Çocuklar aldıkları bu güzel hediyeler karşısında Dost Eli dernek başkanı Hüseyin Akpolata çok teşekkür ettiklerini dile getirdiler. Burada bir konuşma yapan dernek başkanı Akpolat '' biz bugün burada hayır sahiplerimizin sayesinde 1000 ailemizin çocuklarını sevindirdik, mutlu ettik, onlara yardım edince bizde mutlu oluyoruz ben dernek başkanı olarak hayır sahiplerine vesile olanlara, Dost Eli ekibime çok teşekkür ediyorum. Gerek köylerden gelen gerekse şehir merkezinde yaşayan öksüz ve yetim çocuklarımıza yardım etmekten büyük zevk mutluluk duyuyoruz. Biz köylerimizde olan öksüz ve yetim çocuklarımızı tespit edip köylerimize gideceğiz onlara yardım edeceğiz''.  Diyerek sözlerini tamamladı. Dost Eli Derneği yönetim kurulu üyesi Mahmut Uşdi şunları kaydetti:   ''Biz bugün burada çok güzel bir işe vesile olduk, köylerde şehir merkezinde olan yavrularımıza yardım etmenin mutluluğunu sevincini yaşıyoruz. Onları mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor, sevindiriyor. Derneğimiz 2004'ten bu yana çok güzel işlere imza atarak ekibimizle yola devam ediyoruz. Hayır sahibi vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum'' diyerek sözlerini noktaladı. Daha sonra yardım işlemi sona ermiş oldu. - SİVAS
Dost Eli derneğinde köy ve şehirden gelen öksüz ve yetim çocuklara kırtasiye, okul forması ve ayakkabı yardımı yapıldı.

Dost Eli derneğinde köy ve şehirden gelen öksüz ve yetim çocuklara kırtasiye, okul forması ve ayakkabı yardımı yapıldı.


Dernek binasında yapılan yardımda Dost Eli Dernek başkanı Hüseyin Akpolat ve ekibi yardımlarına aralıksız fire vermeden devam ediyor.  Yapılan bu yardımlarda çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Çocuklar aldıkları bu güzel hediyeler karşısında Dost Eli dernek başkanı Hüseyin Akpolata çok teşekkür ettiklerini dile getirdiler. Burada bir konuşma yapan dernek başkanı Akpolat '' biz bugün burada hayır sahiplerimizin sayesinde 1000 ailemizin çocuklarını sevindirdik, mutlu ettik, onlara yardım edince bizde mutlu oluyoruz ben dernek başkanı olarak hayır sahiplerine vesile olanlara, Dost Eli ekibime çok teşekkür ediyorum. Gerek köylerden gelen gerekse şehir merkezinde yaşayan öksüz ve yetim çocuklarımıza yardım etmekten büyük zevk mutluluk duyuyoruz. Biz köylerimizde olan öksüz ve yetim çocuklarımızı tespit edip köylerimize gideceğiz onlara yardım edeceğiz''.  Diyerek sözlerini tamamladı. Dost Eli Derneği yönetim kurulu üyesi Mahmut Uşdi şunları kaydetti:

 

''Biz bugün burada çok güzel bir işe vesile olduk, köylerde şehir merkezinde olan yavrularımıza yardım etmenin mutluluğunu sevincini yaşıyoruz. Onları mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor, sevindiriyor. Derneğimiz 2004'ten bu yana çok güzel işlere imza atarak ekibimizle yola devam ediyoruz. Hayır sahibi vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum'' diyerek sözlerini noktaladı. Daha sonra yardım işlemi sona ermiş oldu. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.