pendik escort bayan
ak

Dolandırıcılık Davası Sona Erdi

27.03.2017 - 13:28, Güncelleme: 27.03.2017 - 13:28
 

Dolandırıcılık Davası Sona Erdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de telefonda kendisini savcı olarak tanıttığı kadının 27 bin lirasını ve 14 bin lira değerindeki altınlarını dolandırdığı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de telefonda kendisini savcı olarak tanıttığı kadının 27 bin lirasını ve 14 bin lira değerindeki altınlarını dolandırdığı iddiasıyla yargılanan sanığa, 4 yıl hapis ve 40 bin lira para cezası verildi. Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz yargılanan sanık Hasan B'nin avukatı ile müşteki Perihan Uruç'un avukatı katıldı. Hasan B. ise duruşmaya Şanlıurfa 3. Ağır Ceza Mahkemesinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile müdahil oldu. Savunmasında suçlamaları kabul etmeyen Hasan K, Kayseri'de başka bir suçtan yakalandığını ve kente daha önce hiç gelmediğini söyledi.Mahkeme heyeti sanığa 4 yıl hapis ve 40 bin lira para cezası verdi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de telefonda kendisini savcı olarak tanıttığı kadının 27 bin lirasını ve 14 bin lira değerindeki altınlarını dolandırdığı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de telefonda kendisini savcı olarak tanıttığı kadının 27 bin lirasını ve 14 bin lira değerindeki altınlarını dolandırdığı iddiasıyla yargılanan sanığa, 4 yıl hapis ve 40 bin lira para cezası verildi.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz yargılanan sanık Hasan B'nin avukatı ile müşteki Perihan Uruç'un avukatı katıldı. Hasan B. ise duruşmaya Şanlıurfa 3. Ağır Ceza Mahkemesinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile müdahil oldu.

Savunmasında suçlamaları kabul etmeyen Hasan K, Kayseri'de başka bir suçtan yakalandığını ve kente daha önce hiç gelmediğini söyledi.

Mahkeme heyeti sanığa 4 yıl hapis ve 40 bin lira para cezası verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.