pendik escort bayan
ak

Dolandırdığı Kişiden Yeniden Para İsteyince Yakalandı

19.12.2018 - 17:23, Güncelleme: 19.12.2018 - 17:23
 

Dolandırdığı Kişiden Yeniden Para İsteyince Yakalandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de telefonda kendisini polis olarak tanıtıp bir kişiyi dolandıran zanlı, aynı kişiden ikinci kez para isteyince yakalandı.Edinilen...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de telefonda kendisini polis olarak tanıtıp bir kişiyi dolandıran zanlı, aynı kişiden ikinci kez para isteyince yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Cevher Dudayev Mahallesi'nde yaşayan G.G, telefonda kendisini polis olarak tanıtan D.A. ile buluşup 8 bin dolar ve 13 bin avro para verdi.Bir süre sonra D.A'nın yeniden para istemesi üzerine Nevşehir Emniyet Müdürlüğüne giden G.G. dolandırıldığını anladı.Çalışma başlatan polis, seri numaraları önceden alınan bir miktar parayı teslim etmesi için G.G'ye verdi.Parayı almak için Hacırüştü Mahallesi Kazım Hoca Caddesi'nde boş bir arazide G.G. ile buluşan D.A. suçüstü yakalandı.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de telefonda kendisini polis olarak tanıtıp bir kişiyi dolandıran zanlı, aynı kişiden ikinci kez para isteyince yakalandı.Edinilen...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de telefonda kendisini polis olarak tanıtıp bir kişiyi dolandıran zanlı, aynı kişiden ikinci kez para isteyince yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Cevher Dudayev Mahallesi'nde yaşayan G.G, telefonda kendisini polis olarak tanıtan D.A. ile buluşup 8 bin dolar ve 13 bin avro para verdi.

Bir süre sonra D.A'nın yeniden para istemesi üzerine Nevşehir Emniyet Müdürlüğüne giden G.G. dolandırıldığını anladı.

Çalışma başlatan polis, seri numaraları önceden alınan bir miktar parayı teslim etmesi için G.G'ye verdi.

Parayı almak için Hacırüştü Mahallesi Kazım Hoca Caddesi'nde boş bir arazide G.G. ile buluşan D.A. suçüstü yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.