pendik escort bayan
ak

Doğu Ve Güneydoğu Anadolu'daki Terör Saldırıları

27.09.2016 - 16:18, Güncelleme: 27.09.2016 - 16:18
 

Doğu Ve Güneydoğu Anadolu'daki Terör Saldırıları

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yazılı bir açıklama yaparak son günlerde, özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yazılı bir açıklama yaparak son günlerde, özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde artan terör olaylarına sert tepki gösterdi. Çalışkan, yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyetinin özellikle son yıllardaki büyümesini ve gelişmesini hazmedemeyen üst aklın, içerideki hücrelerini de harekete geçirmek suretiyle bir takım saldırılarda bulunduğunu belirtti.Nitekim bu üst aklın 15 Temmuz tarihinde içimizdeki hain uzantılarını harekete geçirerek bir işgal kalkışmasında bulunduğunu ifade eden Çalışkan, " Önce Allah’ın izniyle sonra da milletimizin dik duruşuyla bu kalkışma bastırılmış ve başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Bu hadise karşısında başarısız olan üst akıl adeta çılgına dönmüş ve yeni hesaplar içerisine girmiştir. 40 yıla yakın bir süredir memleketimizin başına bela ettikleri PKK terör örgütü bu kirli ve kanlı ellerin talimatlarıyla saldırılarını artırmışlardı." dedi. Çalışkan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, bölgede zulüm gören Müslüman dünyasının umudu olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:" Her fırsatta demokrasi ve özgürlüklerden bahseden, insan haklarını ağzından düşürmeyen batı yıllarca akan kana ve devam eden bu zulme seyirci kalmıştır. Batı dünyası tüm dünyanın gözünde inandırıcılığını fazlasıyla yitirmiştir. Birleşmiş Milletler kuruluş amacına uygun hareket etmemektedir. Nitekim Cumhurbaşkanımız, Birleşmiş Milletler üyesi ülkelerin gözünün içine bakarak ' Dünya beşten büyüktür' demiş ve bu ülkelerin gerçek tavrını tüm dünya kamuoyunun önünde deşifre etmiştir. Devletimiz FETÖ, PKK, PYD, DAEŞ, DHKP-C başta olmak üzere toplumun canına, malına, huzuruna ve dini inançlarına sürekli saldırı halinde bulunan kanlı terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele sürdürmektedir. Ülke içerisinde yapılan mücadelenin yanı sıra, Ortadoğu’nun bataklığı ve terör örgütlerinin yuvası haline gelen Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Operasyonu ile terörizme karşı kapsamlı bir mücadele başlatmıştır." Allah’ın izniyle bu topraklar üzerinde kimsenin hain emellerine ulaşamayacağını, bu ülkeyi parçalamayı başaramayacaklarını ifade eden Çalışkan, bütün şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, gazilere ve yaralılara da acil şifalar diledi.
KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yazılı bir açıklama yaparak son günlerde, özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yazılı bir açıklama yaparak son günlerde, özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde artan terör olaylarına sert tepki gösterdi.

Çalışkan, yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyetinin özellikle son yıllardaki büyümesini ve gelişmesini hazmedemeyen üst aklın, içerideki hücrelerini de harekete geçirmek suretiyle bir takım saldırılarda bulunduğunu belirtti.

Nitekim bu üst aklın 15 Temmuz tarihinde içimizdeki hain uzantılarını harekete geçirerek bir işgal kalkışmasında bulunduğunu ifade eden Çalışkan, " Önce Allah’ın izniyle sonra da milletimizin dik duruşuyla bu kalkışma bastırılmış ve başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Bu hadise karşısında başarısız olan üst akıl adeta çılgına dönmüş ve yeni hesaplar içerisine girmiştir. 40 yıla yakın bir süredir memleketimizin başına bela ettikleri PKK terör örgütü bu kirli ve kanlı ellerin talimatlarıyla saldırılarını artırmışlardı." dedi.

Çalışkan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin, bölgede zulüm gören Müslüman dünyasının umudu olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

" Her fırsatta demokrasi ve özgürlüklerden bahseden, insan haklarını ağzından düşürmeyen batı yıllarca akan kana ve devam eden bu zulme seyirci kalmıştır. Batı dünyası tüm dünyanın gözünde inandırıcılığını fazlasıyla yitirmiştir. Birleşmiş Milletler kuruluş amacına uygun hareket etmemektedir. Nitekim Cumhurbaşkanımız, Birleşmiş Milletler üyesi ülkelerin gözünün içine bakarak ' Dünya beşten büyüktür' demiş ve bu ülkelerin gerçek tavrını tüm dünya kamuoyunun önünde deşifre etmiştir. Devletimiz FETÖ, PKK, PYD, DAEŞ, DHKP-C başta olmak üzere toplumun canına, malına, huzuruna ve dini inançlarına sürekli saldırı halinde bulunan kanlı terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele sürdürmektedir. Ülke içerisinde yapılan mücadelenin yanı sıra, Ortadoğu’nun bataklığı ve terör örgütlerinin yuvası haline gelen Suriye’de başlattığı Fırat Kalkanı Operasyonu ile terörizme karşı kapsamlı bir mücadele başlatmıştır."

Allah’ın izniyle bu topraklar üzerinde kimsenin hain emellerine ulaşamayacağını, bu ülkeyi parçalamayı başaramayacaklarını ifade eden Çalışkan, bütün şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, gazilere ve yaralılara da acil şifalar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.