pendik escort bayan
ak

Dögep Toplantısı Yapıldı

02.05.2019 - 16:18, Güncelleme: 02.05.2019 - 16:18
 

Dögep Toplantısı Yapıldı

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde, Din Öğretimi Gelişim Eylem Planı (DÖGEP) Toplantısı Agahefendi İmam Hatip Ortaokulu'nda yapıldı.Yozgat İl Milli Eğitim...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde, Din Öğretimi Gelişim Eylem Planı (DÖGEP) Toplantısı Agahefendi İmam Hatip Ortaokulu'nda yapıldı.Yozgat İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Tekin, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından öğretmenlerin mesleki bilgi, beceri, tutum ve değerler alanındaki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla bu toplantının düzenlendiğini belirtti.Tekin, toplantıda temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında görev yapan din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerine ahlak ve adab-ı muaşeret ile ilgili konuların öğretilmesinde temel ilkeler, öğretim metotları, materyallerin hazırlanması ve kullanımı hakkında bilgi verildiğini aktardı.
YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde, Din Öğretimi Gelişim Eylem Planı (DÖGEP) Toplantısı Agahefendi İmam Hatip Ortaokulu'nda yapıldı.Yozgat İl Milli Eğitim...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde, Din Öğretimi Gelişim Eylem Planı (DÖGEP) Toplantısı Agahefendi İmam Hatip Ortaokulu'nda yapıldı.

Yozgat İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Tekin, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından öğretmenlerin mesleki bilgi, beceri, tutum ve değerler alanındaki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla bu toplantının düzenlendiğini belirtti.

Tekin, toplantıda temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında görev yapan din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerine ahlak ve adab-ı muaşeret ile ilgili konuların öğretilmesinde temel ilkeler, öğretim metotları, materyallerin hazırlanması ve kullanımı hakkında bilgi verildiğini aktardı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.