pendik escort bayan
ak

Doğaseverler Ermenek'te Yürüdü

24.08.2016 - 13:53, Güncelleme: 24.08.2016 - 13:53
 

Doğaseverler Ermenek'te Yürüdü

KONYA (AA) - Beyşehirli ve Antalyalı doğaseverler, Karaman'ın Ermenek ilçesinde tarihi doğa yürüyüşü yaptı.Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı...

KONYA (AA) - Beyşehirli ve Antalyalı doğaseverler, Karaman'ın Ermenek ilçesinde tarihi doğa yürüyüşü yaptı.Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, dernek bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Doğa Yürüyüşü Toplululuğu tarafından Karaman'ın Ermenek ilçesinde tarihi doğa yürüyüşü etkinliği düzenlediklerini söyledi.Etkinliğe Antalya'dan gelen "Göç Yolu Yolculuğu" grubunun da katıldığını belirten Büyükkafalı, etkinlik kapsamında 6 kilometrelik doğa yürüyüşünün yapıldığı, ardından bölgedeki Roma dönemine ait kaya mezarların ziyaret edildiğini dile getirdi.
KONYA (AA) - Beyşehirli ve Antalyalı doğaseverler, Karaman'ın Ermenek ilçesinde tarihi doğa yürüyüşü yaptı.Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı...

KONYA (AA) - Beyşehirli ve Antalyalı doğaseverler, Karaman'ın Ermenek ilçesinde tarihi doğa yürüyüşü yaptı.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, dernek bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Doğa Yürüyüşü Toplululuğu tarafından Karaman'ın Ermenek ilçesinde tarihi doğa yürüyüşü etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Etkinliğe Antalya'dan gelen "Göç Yolu Yolculuğu" grubunun da katıldığını belirten Büyükkafalı, etkinlik kapsamında 6 kilometrelik doğa yürüyüşünün yapıldığı, ardından bölgedeki Roma dönemine ait kaya mezarların ziyaret edildiğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.