pendik escort bayan
ak

Doğanşar Kaymakamlığından Çanakkale Gezisi

24.05.2017 - 11:53, Güncelleme: 24.05.2017 - 11:53
 

Doğanşar Kaymakamlığından Çanakkale Gezisi

SİVAS (AA) - Doğanşar Kaymakamlığı tarafından Çanakkale gezisi düzenlendi. Doğanşar Kaymakamı Mustafa Serin, geziyle ilgili yaptığı açıklamada,...

SİVAS (AA) - Doğanşar Kaymakamlığı tarafından Çanakkale gezisi düzenlendi. Doğanşar Kaymakamı Mustafa Serin, geziyle ilgili yaptığı açıklamada, Çanakkale'nin her Türk evladının ve her insanın görmesi gereken bir yer olduğunu söyledi. Çanakkale'de her metrekareye 6 bin merminin düştüğünü belirten Serin, "Atalarımız bu toprakları bize emanet etmiş, dolayısıyla o siperlerin nasıl kazıldığını, o savaşta hangi mili ve manevi duygularla nasıl bir fedakarlık örneği gösterildiğini görmek gerekir." dedi. Çanakkale'ye gitmeden ve görmeden Çanakkale ruhunu yakalamanın ve hissetmenin bir anlamda eksik kalacağını aktaran Serin, "Bir destansı mücadele örneği olan Çanakkale Zaferini yerinde görmek ve milli duyguların tekrar canlanması için ilçemizde bir farkındalık oluşturmak istedik. Bu nedenle köy ve mahalle muhtarlarımıza, kamu görevlilerimize ve vatandaşlarımıza böyle bir fırsat sunduk.” diye konuştu. Serin, bu tür organizasyonların birlik ve beraberliği artırdığına da işaret ederek, bu tür programları imkanlar ölçüsünde sürdürmek istediklerini söyledi.
SİVAS (AA) - Doğanşar Kaymakamlığı tarafından Çanakkale gezisi düzenlendi. Doğanşar Kaymakamı Mustafa Serin, geziyle ilgili yaptığı açıklamada,...

SİVAS (AA) - Doğanşar Kaymakamlığı tarafından Çanakkale gezisi düzenlendi.

Doğanşar Kaymakamı Mustafa Serin, geziyle ilgili yaptığı açıklamada, Çanakkale'nin her Türk evladının ve her insanın görmesi gereken bir yer olduğunu söyledi.

Çanakkale'de her metrekareye 6 bin merminin düştüğünü belirten Serin, "Atalarımız bu toprakları bize emanet etmiş, dolayısıyla o siperlerin nasıl kazıldığını, o savaşta hangi mili ve manevi duygularla nasıl bir fedakarlık örneği gösterildiğini görmek gerekir." dedi.

Çanakkale'ye gitmeden ve görmeden Çanakkale ruhunu yakalamanın ve hissetmenin bir anlamda eksik kalacağını aktaran Serin, "Bir destansı mücadele örneği olan Çanakkale Zaferini yerinde görmek ve milli duyguların tekrar canlanması için ilçemizde bir farkındalık oluşturmak istedik. Bu nedenle köy ve mahalle muhtarlarımıza, kamu görevlilerimize ve vatandaşlarımıza böyle bir fırsat sunduk.” diye konuştu.

Serin, bu tür organizasyonların birlik ve beraberliği artırdığına da işaret ederek, bu tür programları imkanlar ölçüsünde sürdürmek istediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.