pendik escort bayan
ak

Doğanşar Kaymakamı Serin Görevine Başladı

22.12.2016 - 16:58, Güncelleme: 22.12.2016 - 16:58
 

Doğanşar Kaymakamı Serin Görevine Başladı

Sivas'ın Doğanşar Kaymakamlığına atanan Mustafa Serin görevine başladı.

AA - Sivas'ın Doğanşar Kaymakamlığına atanan Mustafa Serin görevine başladı.Son olarak Niğde'nin Çamardı ilçesinde görev yaparken Sivas'ın Doğanşar ilçesine atanan Kaymakam Serin, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çalışacağını söyledi.Göreve başlamasının ardından ilk olarak, Doğanşar Belediye Başkanı Necdet Oktay Karaman ile AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Ağır, Serin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyarette ilçe hakkında bilgi veren Başkan Karaman, Serin'e yeni görevinde başarı diledi.
Sivas'ın Doğanşar Kaymakamlığına atanan Mustafa Serin görevine başladı.

AA - Sivas'ın Doğanşar Kaymakamlığına atanan Mustafa Serin görevine başladı.

Son olarak Niğde'nin Çamardı ilçesinde görev yaparken Sivas'ın Doğanşar ilçesine atanan Kaymakam Serin, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çalışacağını söyledi.

Göreve başlamasının ardından ilk olarak, Doğanşar Belediye Başkanı Necdet Oktay Karaman ile AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Ağır, Serin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette ilçe hakkında bilgi veren Başkan Karaman, Serin'e yeni görevinde başarı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.