pendik escort bayan
ak

Doğankent'e Aile Yaşam Merkezi Spor Kompleksi

25.10.2016 - 14:08, Güncelleme: 25.10.2016 - 14:08
 

Doğankent'e Aile Yaşam Merkezi Spor Kompleksi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Doğankent beldesinde, Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan Aile Yaşam Merkezi Spor Kompleksi...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Doğankent beldesinde, Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan Aile Yaşam Merkezi Spor Kompleksi hizmete girdi. Doğankent Belediye Başkanı Doğan Sungur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, toplam 700 bin liraya mal olan tesisin, beldenin önemli bir eksiğini giderdiğini, gençlere spor yapma olanağı sağladığını söyledi.Beldelerine kazandırılan modern spor kompleksinin gençlerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir çok unsuru bünyesinde barındırdığını ifade eden Sungur, şunları kaydetti:''Spor Toto Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa yaptığımız Aile Yaşam Merkezi ve Spor Kompleksimizde kapalı halı saha, voleybol, basketbol sahaları, oyun grupları, fitness salonu, yürüyüş yolları, kafeterya, duşlar, dinlenme ve yönetim odaları, kamelyalar bulunuyor. Şu anda bazı eksiklerimizin olmasına karşın halı sahamız ve yönetim odalarımızın inşaatları tamamlandı ve hizmete girdi. Kalan yerlerin inşaatı hızla devam ediyor.Tesisimizde halı saha, voleybol, basketbol sahaları ile kafeterya, dinlenme odaları, duşların finansmanı Spor toto Genel Müdürlüğünden, geri kalan kısmı ise belediyemiz tarafından finanse ediliyor."
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Doğankent beldesinde, Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan Aile Yaşam Merkezi Spor Kompleksi...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Doğankent beldesinde, Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan Aile Yaşam Merkezi Spor Kompleksi hizmete girdi.

Doğankent Belediye Başkanı Doğan Sungur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, toplam 700 bin liraya mal olan tesisin, beldenin önemli bir eksiğini giderdiğini, gençlere spor yapma olanağı sağladığını söyledi.

Beldelerine kazandırılan modern spor kompleksinin gençlerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir çok unsuru bünyesinde barındırdığını ifade eden Sungur, şunları kaydetti:

''Spor Toto Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa yaptığımız Aile Yaşam Merkezi ve Spor Kompleksimizde kapalı halı saha, voleybol, basketbol sahaları, oyun grupları, fitness salonu, yürüyüş yolları, kafeterya, duşlar, dinlenme ve yönetim odaları, kamelyalar bulunuyor. Şu anda bazı eksiklerimizin olmasına karşın halı sahamız ve yönetim odalarımızın inşaatları tamamlandı ve hizmete girdi. Kalan yerlerin inşaatı hızla devam ediyor.Tesisimizde halı saha, voleybol, basketbol sahaları ile kafeterya, dinlenme odaları, duşların finansmanı Spor toto Genel Müdürlüğünden, geri kalan kısmı ise belediyemiz tarafından finanse ediliyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.