pendik escort bayan
ak

Doğalgaz Lisans Yönetmeliği Değişiklik Taslağı Görüşe Açıldı

Spor 18.01.2018 - 14:58, Güncelleme: 18.01.2018 - 14:58
 

Doğalgaz Lisans Yönetmeliği Değişiklik Taslağı Görüşe Açıldı

ANKARA (AA) - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), Doğalgaz Piyasası Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı görüşe...

ANKARA (AA) - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), Doğalgaz Piyasası Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı görüşe açıldı.Taslak, EPDK'nın resmi web sitesinde yayımlandı.İlgililer taslak hakkındaki görüşlerini, varsa öneri ve tekliflerini, görüş bildirim formunu doldurup word dosyası olarak bilgidogalgaz@epdk.org.tr e-posta adresine veya yazılı olarak EPDK Doğalgaz Piyasası Dairesi Başkanlığına gönderebilecek.Taslakta, Doğalgaz Piyasası Lisans Yönetmeliği'nin mevcut haliyle, bu yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik taslağı bir karşılaştırma cetveli ile sunularak, yönetmeliğin madde, fıkra ve bentlerinde planlanan değişiklikler gösteriliyor.Taslak, 6 Şubat'a kadar kamuoyunun görüş ve değerlendirmelerine açık olacak.
ANKARA (AA) - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), Doğalgaz Piyasası Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı görüşe...

ANKARA (AA) - Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), Doğalgaz Piyasası Lisans Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı görüşe açıldı.

Taslak, EPDK'nın resmi web sitesinde yayımlandı.

İlgililer taslak hakkındaki görüşlerini, varsa öneri ve tekliflerini, görüş bildirim formunu doldurup word dosyası olarak bilgidogalgaz@epdk.org.tr e-posta adresine veya yazılı olarak EPDK Doğalgaz Piyasası Dairesi Başkanlığına gönderebilecek.

Taslakta, Doğalgaz Piyasası Lisans Yönetmeliği'nin mevcut haliyle, bu yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik taslağı bir karşılaştırma cetveli ile sunularak, yönetmeliğin madde, fıkra ve bentlerinde planlanan değişiklikler gösteriliyor.

Taslak, 6 Şubat'a kadar kamuoyunun görüş ve değerlendirmelerine açık olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.