pendik escort bayan
ak

Dmx İle Network İş Birliği

Spor 25.05.2018 - 11:03, Güncelleme: 25.05.2018 - 11:03
 

Dmx İle Network İş Birliği

Derin Mermerci'nin ikonik stiliyle NetWork'ün tasarım anlayışını bir araya getiren DM x NetWork özel koleksiyonu, geçen sezonki başarısının ardından bu yaza da damgasını vurmaya hazırlanıyor

İSTANBUL (AA) - Derin Mermerci'nin ikonik stiliyle NetWork'ün tasarım anlayışını bir araya getiren DM x NetWork özel koleksiyonu, geçen sezonki başarısının ardından bu yaza da damgasını vurmaya hazırlanıyor.Network'ten yapılan açıklamada, metalik tonlardaki zarif topuklu ayakkabılar koleksiyonun vazgeçilmez aksesuarlarını oluşturuyor. 2018 İlkbahar/Yaz DM X NetWork koleksiyonunda maskülen formlara sadık kalan fuşya, açık pembe ve ekru smokin takımlar, sarı, ekru ve farklı tonlardaki yeşillerle buluşan maksi elbiseler, ipek gömlekler, ışıltılı hırkalar ve trikolar bulunuyor. Derin Mermerci'nin sürprizli ve esprili stilinden ilham alarak kendi içinde de farklı kombinler oluşturulmasına imkan veren koleksiyonda, renkli tütü eteklerle kadınsallığa vurgu yaparken, onunla kombinlenen çizgili gömleklerle de beklenmeyen bir bütünlük yakalanıyor.
Derin Mermerci'nin ikonik stiliyle NetWork'ün tasarım anlayışını bir araya getiren DM x NetWork özel koleksiyonu, geçen sezonki başarısının ardından bu yaza da damgasını vurmaya hazırlanıyor

İSTANBUL (AA) - Derin Mermerci'nin ikonik stiliyle NetWork'ün tasarım anlayışını bir araya getiren DM x NetWork özel koleksiyonu, geçen sezonki başarısının ardından bu yaza da damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Network'ten yapılan açıklamada, metalik tonlardaki zarif topuklu ayakkabılar koleksiyonun vazgeçilmez aksesuarlarını oluşturuyor.

2018 İlkbahar/Yaz DM X NetWork koleksiyonunda maskülen formlara sadık kalan fuşya, açık pembe ve ekru smokin takımlar, sarı, ekru ve farklı tonlardaki yeşillerle buluşan maksi elbiseler, ipek gömlekler, ışıltılı hırkalar ve trikolar bulunuyor.

Derin Mermerci'nin sürprizli ve esprili stilinden ilham alarak kendi içinde de farklı kombinler oluşturulmasına imkan veren koleksiyonda, renkli tütü eteklerle kadınsallığa vurgu yaparken, onunla kombinlenen çizgili gömleklerle de beklenmeyen bir bütünlük yakalanıyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.