pendik escort bayan
ak

Diyarbakır'daki Terör Saldırısı

17.01.2017 - 09:18, Güncelleme: 17.01.2017 - 09:18
 

Diyarbakır'daki Terör Saldırısı

Eskişehir Valisi Çelik: - "Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik yapılan hain terör saldırısını büyük bir nefretle kınıyorum"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, 4 polis memurunun şehit düştüğü, 2 polisin yaralandığı bombalı saldırıyı kınadı.Çelik, yazılı açıklamasında, Diyarbakır'daki hain saldırıda Eskişehir'in evladı polis memuru Ali Sevim'in şehit olduğu haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrendiğini belirtti.Vali Çelik, şunları kaydetti: "Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik yapılan bu hain terör saldırısını büyük bir nefretle kınıyor, saldırı sonucu hayatını kaybeden Eskişehir'in evladı polis memuru şehit Ali Sevim'e Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailesine, yakınlarına ve Eskişehir halkına başsağlığı temenni ediyorum."Eskişehirspor ve Nesine.com Eskişehir Basket kulüpleri de şehit polis memuru Ali Sevim'e Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileyerek, saldırıyı kınadı.
Eskişehir Valisi Çelik: - "Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik yapılan hain terör saldırısını büyük bir nefretle kınıyorum"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde, 4 polis memurunun şehit düştüğü, 2 polisin yaralandığı bombalı saldırıyı kınadı.

Çelik, yazılı açıklamasında, Diyarbakır'daki hain saldırıda Eskişehir'in evladı polis memuru Ali Sevim'in şehit olduğu haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrendiğini belirtti.

Vali Çelik, şunları kaydetti:

"Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik yapılan bu hain terör saldırısını büyük bir nefretle kınıyor, saldırı sonucu hayatını kaybeden Eskişehir'in evladı polis memuru şehit Ali Sevim'e Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailesine, yakınlarına ve Eskişehir halkına başsağlığı temenni ediyorum."

Eskişehirspor ve Nesine.com Eskişehir Basket kulüpleri de şehit polis memuru Ali Sevim'e Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileyerek, saldırıyı kınadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.