pendik escort bayan
ak

"Diyabet Okulu"nda Dersler Başladı

23.01.2017 - 09:33, Güncelleme: 23.01.2017 - 09:33
 

"Diyabet Okulu"nda Dersler Başladı

SİVAS (AA) - Sivas Numune Hastanesinde "Diyabet Okulu" etkinliği hizmet vermeye başladı. Numune Hastanesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sağlık...

SİVAS (AA) - Sivas Numune Hastanesinde "Diyabet Okulu" etkinliği hizmet vermeye başladı. Numune Hastanesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirilen diyabet koordinatörleriyle yürütülen "Diyabet Okulu" etkinliği hastane bünyesinde hizmet vermeye başladı.Sivas Diyabet Koordinatörü İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Yasemin Pekşen, moderatörlüğünde hastalar ilk derslerini gördü.Pekşen, diyabet okulunun her ayın belli günlerinde yapılacağını ve derslerde devam zorunluluğu olduğunu belirtti.Dersler sonrasında katılımcılara diyabet okulu diplomaları verileceğini aktaran Pekşen, şunları kaydetti: "Bu dersler sonunda katılımcılarımızın diyabeti öğrenmelerini, diyabetle yaşam hakkında bir farkındalık yaratmayı planlıyoruz. Bu kapsamda hastalarımıza diyabet nedir, diyabette beslenme ve egzersiz programları nelerdir, diyabetin komplikasyonları ve tedavileri nelerdir gibi konulara uzman hekim diyetisyen fizyoterapistler ve diyabet hemşireleriyle yanıtlar alacağız. Bunun için hastanemizin web sitesinden diyabet hemşirelerimizden bilgi alınabilir. Tüm diyabet hastalarımızı bekliyoruz".
SİVAS (AA) - Sivas Numune Hastanesinde "Diyabet Okulu" etkinliği hizmet vermeye başladı. Numune Hastanesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sağlık...

SİVAS (AA) - Sivas Numune Hastanesinde "Diyabet Okulu" etkinliği hizmet vermeye başladı.

Numune Hastanesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirilen diyabet koordinatörleriyle yürütülen "Diyabet Okulu" etkinliği hastane bünyesinde hizmet vermeye başladı.

Sivas Diyabet Koordinatörü İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Yasemin Pekşen, moderatörlüğünde hastalar ilk derslerini gördü.

Pekşen, diyabet okulunun her ayın belli günlerinde yapılacağını ve derslerde devam zorunluluğu olduğunu belirtti.

Dersler sonrasında katılımcılara diyabet okulu diplomaları verileceğini aktaran Pekşen, şunları kaydetti:

"Bu dersler sonunda katılımcılarımızın diyabeti öğrenmelerini, diyabetle yaşam hakkında bir farkındalık yaratmayı planlıyoruz. Bu kapsamda hastalarımıza diyabet nedir, diyabette beslenme ve egzersiz programları nelerdir, diyabetin komplikasyonları ve tedavileri nelerdir gibi konulara uzman hekim diyetisyen fizyoterapistler ve diyabet hemşireleriyle yanıtlar alacağız. Bunun için hastanemizin web sitesinden diyabet hemşirelerimizden bilgi alınabilir. Tüm diyabet hastalarımızı bekliyoruz".

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.