pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Divriği Halkı Üvey Evlat mı!

Yaşam 27.10.2017 - 22:40, Güncelleme: 27.10.2017 - 22:40
 

Divriği Halkı Üvey Evlat mı!

Hayırsever vatandaş tarafından 30 Milyon TL'ye mal olan beş yıldızlı, akıllı donanımlı, teknolojik ve son sistem doğumhanesi olan hastanede çocuk ve kadın doktoru yok.

Hayırsever vatandaş tarafından 30 Milyon TL'ye mal olan beş yıldızlı, akıllı donanımlı, teknolojik ve son sistem doğumhanesi olan hastanede çocuk ve kadın doktoru yok. Doğumhanesi var doğum yapma imkanı yok. Sivas Divriği’nde bulunan Sadık Özgür Devlet Hastanesinde 3 branş doktorunun dışında doktor olmayışı yüzünden Sivas merkeze 180 km uzaklıkta bulunan ilçe halkı perişan oluyor.  En fazla ihtiyaç bulunan Kadın Doğum doktorunun son bir ay içerisinde sadece bir kez geldiği bildirildi. Doktor yokluğu yüzünden Sivas merkeze olan gidiş gelişler nedeniyle hastaneye yetişemeden yolda ölen vatandaşların sayısının sadece 2016 yılında 5 kişi olduğu iddia ediliyor Divriğili vatandaşların yaptıkları aciklamalarda;Hastanede mevcut Dâhiliye, Cerrahi ve Diş doktorlarının dışında ve en önemi olan çocuk ile kadın doğum doktorunun olmayışı büyük sıkıntılara neden oluyor. Ebelere giden kadınlar ya kanamadan tedavisi imkansız hastalıklara, ölümlere ya da çocuk ölümlerinden biriyle karşılaşmak zorunda kalıyor. Son bir ayda sadece 1 gün gelen Kadın Doğum doktoruna su gibi muhtaç olduklarını söyleyen Divriği halkı Cumhurbaşkanlığına kadar her yere dilekçeler gönderdiklerini, protesto ve yürüyüş eylemlerinde bulunduklarını dile getirerek “sesimizi duyan yok, bu nasıl hizmet, bu nasıl Sağlıkta devrim” diyerek, hastanelerine doktor istediklerini söylediler. 
Hayırsever vatandaş tarafından 30 Milyon TL'ye mal olan beş yıldızlı, akıllı donanımlı, teknolojik ve son sistem doğumhanesi olan hastanede çocuk ve kadın doktoru yok.

Hayırsever vatandaş tarafından 30 Milyon TL'ye mal olan beş yıldızlı, akıllı donanımlı, teknolojik ve son sistem doğumhanesi olan hastanede çocuk ve kadın doktoru yok. Doğumhanesi var doğum yapma imkanı yok.

 
Sivas Divriği’nde bulunan Sadık Özgür Devlet Hastanesinde 3 branş doktorunun dışında doktor olmayışı yüzünden Sivas merkeze 180 km uzaklıkta bulunan ilçe halkı perişan oluyor. 
 
En fazla ihtiyaç bulunan Kadın Doğum doktorunun son bir ay içerisinde sadece bir kez geldiği bildirildi.
 
Doktor yokluğu yüzünden Sivas merkeze olan gidiş gelişler nedeniyle hastaneye yetişemeden yolda ölen vatandaşların sayısının sadece 2016 yılında 5 kişi olduğu iddia ediliyor
 
Divriğili vatandaşların yaptıkları aciklamalarda;
Hastanede mevcut Dâhiliye, Cerrahi ve Diş doktorlarının dışında ve en önemi olan çocuk ile kadın doğum doktorunun olmayışı büyük sıkıntılara neden oluyor. Ebelere giden kadınlar ya kanamadan tedavisi imkansız hastalıklara, ölümlere ya da çocuk ölümlerinden biriyle karşılaşmak zorunda kalıyor.
 
Son bir ayda sadece 1 gün gelen Kadın Doğum doktoruna su gibi muhtaç olduklarını söyleyen Divriği halkı Cumhurbaşkanlığına kadar her yere dilekçeler gönderdiklerini, protesto ve yürüyüş eylemlerinde bulunduklarını dile getirerek “sesimizi duyan yok, bu nasıl hizmet, bu nasıl Sağlıkta devrim” diyerek, hastanelerine doktor istediklerini söylediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.