pendik escort bayan
ak

Dışişleri: İsrail Gazze'ye Yönelik Saldırılarını Durdurmalı

Asayiş 08.07.2014 - 18:52, Güncelleme: 08.07.2014 - 18:52
 

Dışişleri: İsrail Gazze'ye Yönelik Saldırılarını Durdurmalı

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İsrail'den Gazze'ye yönelik saldırılarını durdurması istendi.

Dışişleri BakanlığI yaptığı açıklamada, İsrail'den Gazze'ye yönelik saldırılarını durdurması istedi. Açıklamada ayrıca uluslararası topluma da çağrı yapılarak, konuyla ilgili uyarı ve telkinde bulunmaları istendi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: DIŞİŞLERİ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMA "İsrail'in Gazze'ye yönelik başlattığı askeri operasyon, Gazze'de yıllardır abluka altında zor şartlar altında yaşamını idame ettirmeye çalışan mazlum Gazze halkının acılarını daha da arttırmanın yanısıra, İsrail'e yönelik haklı infiale sebebiyet verecektir. İsrail'i Gazze'ye yönelik toplu cezalandırma yöntemiyle sürdürdüğü saldırılarını derhal durdurmaya ve başta Birleşmiş Milletler olmak üzere, uluslararası toplumu süratle devreye girerek bu saldırıların durdurulmasına dönük gerekli uyarı ve telkinlerde bulunmaya çağırıyoruz. Filistin topraklarında son dönemde tırmanan gerilimin yol açtığı mevcut son derece hassas ortamda, tüm tarafların geçmişteki acılardan ders alarak itidal ve sağduyuyla hareket etmeleri, yeni bir şiddet sarmalının önlenebilmesi bakımından önem taşımaktadır."
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İsrail'den Gazze'ye yönelik saldırılarını durdurması istendi.

Dışişleri BakanlığI yaptığı açıklamada, İsrail'den Gazze'ye yönelik saldırılarını durdurması istedi.

Açıklamada ayrıca uluslararası topluma da çağrı yapılarak, konuyla ilgili uyarı ve telkinde bulunmaları istendi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:


DIŞİŞLERİ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMA


"İsrail'in Gazze'ye yönelik başlattığı askeri operasyon, Gazze'de yıllardır abluka altında zor şartlar altında yaşamını idame ettirmeye çalışan mazlum Gazze halkının acılarını daha da arttırmanın yanısıra, İsrail'e yönelik haklı infiale sebebiyet verecektir.


İsrail'i Gazze'ye yönelik toplu cezalandırma yöntemiyle sürdürdüğü saldırılarını derhal durdurmaya ve başta Birleşmiş Milletler olmak üzere, uluslararası toplumu süratle devreye girerek bu saldırıların durdurulmasına dönük gerekli uyarı ve telkinlerde bulunmaya çağırıyoruz.


Filistin topraklarında son dönemde tırmanan gerilimin yol açtığı mevcut son derece hassas ortamda, tüm tarafların geçmişteki acılardan ders alarak itidal ve sağduyuyla hareket etmeleri, yeni bir şiddet sarmalının önlenebilmesi bakımından önem taşımaktadır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.