pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Dışarıdaki Güvenlik Kamerasını Kırdı İçerdekine Yakalandı

07.10.2017 - 11:58, Güncelleme: 07.10.2017 - 11:58
 

Dışarıdaki Güvenlik Kamerasını Kırdı İçerdekine Yakalandı

Aksaray'da bir kişinin, güvenlik kamerasını kırarak girdiği iş yerinden cep telefonu ve para çalması, içerideki bir başka güvenlik kamerasınca görüntülendi

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir kişinin, iş yerinden cep telefonu ve bir miktar para çalması güvenlik kamerasına yansıdı. Hamidiye Mahallesi Bediüzzaman Caddesi'nde cep telefonu satan Muhammed Ali Bulut, sabah iş yerinin kapısının açık olduğunu görünce durumu polise bildirdi.İhbar üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, parmak izi çalışması yaptı, iş yerine ait güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Dışarıdaki güvenlik kamerasını kırdıktan sonra işyerine giren hırsızın, tezgahta bulunan cep telefonları ile kasadaki bir miktar parayı çaldığı tespit edildi.Ekipler, iş yerindeki başka bir kameraya yansıyan görüntülerden yola çıkarak şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.İş yerinin içerisindeki güvenlik kamerası kayıtlarında, zanlının iş yerinin dışında bulunan güvenlik kamerasını kırması ve iş yeri kapısını zorlaması yer alıyor.Daha sonra içeriye giren zanlının tezgahta bulunan cep telefonlarını alması ve kasadan bir miktar parayı çalarak uzaklaşması görülüyor.
Aksaray'da bir kişinin, güvenlik kamerasını kırarak girdiği iş yerinden cep telefonu ve para çalması, içerideki bir başka güvenlik kamerasınca görüntülendi

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir kişinin, iş yerinden cep telefonu ve bir miktar para çalması güvenlik kamerasına yansıdı.

Hamidiye Mahallesi Bediüzzaman Caddesi'nde cep telefonu satan Muhammed Ali Bulut, sabah iş yerinin kapısının açık olduğunu görünce durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, parmak izi çalışması yaptı, iş yerine ait güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Dışarıdaki güvenlik kamerasını kırdıktan sonra işyerine giren hırsızın, tezgahta bulunan cep telefonları ile kasadaki bir miktar parayı çaldığı tespit edildi.

Ekipler, iş yerindeki başka bir kameraya yansıyan görüntülerden yola çıkarak şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

İş yerinin içerisindeki güvenlik kamerası kayıtlarında, zanlının iş yerinin dışında bulunan güvenlik kamerasını kırması ve iş yeri kapısını zorlaması yer alıyor.

Daha sonra içeriye giren zanlının tezgahta bulunan cep telefonlarını alması ve kasadan bir miktar parayı çalarak uzaklaşması görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.