pendik escort bayan
ak

Diriliş'in Senaristi Başkan Çelik'e Ziyaret

20.01.2017 - 13:58, Güncelleme: 20.01.2017 - 13:58
 

Diriliş'in Senaristi Başkan Çelik'e Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Son dönemin beğenilen dizilerinden Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i...

KAYSERİ (AA) - Son dönemin beğenilen dizilerinden Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i makamında ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Çelik, senarist Bozdağ ile bir süre görüştü.Kayserili olarak memleketine yapılan çalışmalardan dolayı gurur duyduğunu belirten Bozdağ, Başkan Çelik'e teşekkür etti.Başkan Çelik'te Bozdağ'a Büyükşehir Belediyesinin çıkardığı "Şehir Kültür Sanat" dergisini hediye etti.
KAYSERİ (AA) - Son dönemin beğenilen dizilerinden Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i...

KAYSERİ (AA) - Son dönemin beğenilen dizilerinden Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Çelik, senarist Bozdağ ile bir süre görüştü.

Kayserili olarak memleketine yapılan çalışmalardan dolayı gurur duyduğunu belirten Bozdağ, Başkan Çelik'e teşekkür etti.

Başkan Çelik'te Bozdağ'a Büyükşehir Belediyesinin çıkardığı "Şehir Kültür Sanat" dergisini hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.