pendik escort bayan
ak

Diriliş Ertuğrul rekorları alt üst etti

23.11.2017 - 15:09, Güncelleme: 23.11.2017 - 15:09
 

Diriliş Ertuğrul rekorları alt üst etti

Diriliş Ertuğrul dizisi, dün akşamki bölümüyle tarihi bir reyting başarısına imza attı.

TRT ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Diriliş Ertuğrul'un dün akşam ekrana gelen bölümü reytinglerde televizyon tarihine geçecek bir başarıya imza attı.YENİ BÖLÜM BİRİNCİ, ÖZET İKİNCİEn yakın rakibi Fatih Portakal ile Fox Ana Haber'i reytinglerde ikiye katlayan Diriliş'in özet bölümü de ikinci oldu.MEHMET BOZDAĞ KAYITSIZ KALAMADIKonuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan dizinin senaristi Mehmet Bozdağ, "Diriliş Ertuğrul'dan tarihi rekor.. Teşekkürler Türkiye.."ifadelerine yer verdi. 
Diriliş Ertuğrul dizisi, dün akşamki bölümüyle tarihi bir reyting başarısına imza attı.

TRT ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Diriliş Ertuğrul'un dün akşam ekrana gelen bölümü reytinglerde televizyon tarihine geçecek bir başarıya imza attı.

YENİ BÖLÜM BİRİNCİ, ÖZET İKİNCİ

En yakın rakibi Fatih Portakal ile Fox Ana Haber'i reytinglerde ikiye katlayan Diriliş'in özet bölümü de ikinci oldu.

MEHMET BOZDAĞ KAYITSIZ KALAMADI

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan dizinin senaristi Mehmet Bozdağ, "Diriliş Ertuğrul'dan tarihi rekor.. Teşekkürler Türkiye.."ifadelerine yer verdi.

 

0x0-dirilis-ertugruldan-tarihi-rekor-1511430178715.jpg0x0-dirilis-ertugruldan-tarihi-rekor-1511430192399.jpg0x0-dirilis-ertugruldan-tarihi-rekor-1511430195699.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.