pendik escort bayan
ak

Din Görevlileri Korosunun Musiki Konseri

03.05.2018 - 15:43, Güncelleme: 03.05.2018 - 15:43
 

Din Görevlileri Korosunun Musiki Konseri

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, imam ve müezzinlerden oluşan koro ilçede Türk Tasavvuf Musikisi konseri verdi.Beyşehir İlçe Müftülüğü tarafından...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, imam ve müezzinlerden oluşan koro ilçede Türk Tasavvuf Musikisi konseri verdi.Beyşehir İlçe Müftülüğü tarafından Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen Türk Tasavvuf Musikisi konserinde, din görevlilerinden oluşan koro, 1,5 saat süren bir tasavvuf musikisi konseri verdi. Eşrefoğlu Camisi Müezzin Kayyımı Fehri Yıldırım yönetimindeki koro, uşak, saba, hicaz ve nihavent makamında repertuarında yer alan ilahi ve kasideleri salonu dolduran kalabalık için seslendirdi. İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, düzenlenen konser programında yaptığı konuşmada, bu tür programların güzel ezan ve Kur'an-ı Kerim okuma noktasında oluşturacağı farkındalığa dikkat çekerek, "Bu anlamda bu programı, düzenleyen din görevlilerimize ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum." dedi.
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, imam ve müezzinlerden oluşan koro ilçede Türk Tasavvuf Musikisi konseri verdi.Beyşehir İlçe Müftülüğü tarafından...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, imam ve müezzinlerden oluşan koro ilçede Türk Tasavvuf Musikisi konseri verdi.

Beyşehir İlçe Müftülüğü tarafından Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen Türk Tasavvuf Musikisi konserinde, din görevlilerinden oluşan koro, 1,5 saat süren bir tasavvuf musikisi konseri verdi.

Eşrefoğlu Camisi Müezzin Kayyımı Fehri Yıldırım yönetimindeki koro, uşak, saba, hicaz ve nihavent makamında repertuarında yer alan ilahi ve kasideleri salonu dolduran kalabalık için seslendirdi.

İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, düzenlenen konser programında yaptığı konuşmada, bu tür programların güzel ezan ve Kur'an-ı Kerim okuma noktasında oluşturacağı farkındalığa dikkat çekerek, "Bu anlamda bu programı, düzenleyen din görevlilerimize ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.