pendik escort bayan
ak

Din Görevlileri İftarda Buluştu

21.05.2019 - 10:28, Güncelleme: 21.05.2019 - 10:28
 

Din Görevlileri İftarda Buluştu

ANKARA (AA) - Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal Kahramankazan’da sendika üyeleriyle...

ANKARA (AA) - Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal Kahramankazan’da sendika üyeleriyle iftarda bir araya geldi. Sendikanın ilçe temsilciliği tarafından bir kafede düzenlenen iftara katılan Ünal, sendikacılığı bir hizmet yarışı olarak gördüklerini, insanları ayrıştırmadan, birleştirerek bütünleştirerek bir araya getirme gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Din görevlisi, hemşire, öğretmen ve polisten oluşan dört hizmet koluna 3600 ek gösterge verilmesine yönelik çalışmaları sürdürdükleri ifade eden Ünal, "Dün itibariyle torba yasa meclise sevk edildi. Torba yasaya bunun da eklenmesiyle ilgili olarak iki gündür çalışma yapıyoruz. Yasanın bir an önce çıkmasın istiyoruz." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal Kahramankazan’da sendika üyeleriyle...

ANKARA (AA) - Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal Kahramankazan’da sendika üyeleriyle iftarda bir araya geldi.

Sendikanın ilçe temsilciliği tarafından bir kafede düzenlenen iftara katılan Ünal, sendikacılığı bir hizmet yarışı olarak gördüklerini, insanları ayrıştırmadan, birleştirerek bütünleştirerek bir araya getirme gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Din görevlisi, hemşire, öğretmen ve polisten oluşan dört hizmet koluna 3600 ek gösterge verilmesine yönelik çalışmaları sürdürdükleri ifade eden Ünal, "Dün itibariyle torba yasa meclise sevk edildi. Torba yasaya bunun da eklenmesiyle ilgili olarak iki gündür çalışma yapıyoruz. Yasanın bir an önce çıkmasın istiyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.