pendik escort bayan
ak

"Dilin Kadarsın" Projesi

17.01.2018 - 16:03, Güncelleme: 17.01.2018 - 16:03
 

"Dilin Kadarsın" Projesi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde, "Dilin Kadarsın" projesi çerçevesinde öğrencilerin hazırladığı kültür ve sanat dergilerinin yedinci sayılarının...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde, "Dilin Kadarsın" projesi çerçevesinde öğrencilerin hazırladığı kültür ve sanat dergilerinin yedinci sayılarının tanıtımı yapıldı. Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan proje kapsamında hazırlanan 35 ayrı kültür ve sanat dergisinin yedinci sayılarının yayımlanması dolayısıyla toplantı düzenlendi. İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'ndaki toplantının açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, ilçe genelinde dağıtılan dergilerin yedinci sayısının yayımlanmasının, haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Aslan, proje kapsamında geleceğin teminatı çocukları vatanını, milletini seven, sorgulayıcı ve kendini ifade edebilen gençler olarak yetiştirmeye çalıştıklarını vurguladı.Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da yapılan çalışmayı çok önemsediğini ifade ederek, projeye katkı sunanlara teşekkür etti. Konuşmaların ardından şair, yazar ve çevirmen Yahya Kurtkaya, yazarlık ve düşünme konusunda konferans verdi. Katılımcılar, programın sonunda öğrencilerin eserlerinden oluşan sergiyi gezdi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde, "Dilin Kadarsın" projesi çerçevesinde öğrencilerin hazırladığı kültür ve sanat dergilerinin yedinci sayılarının...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde, "Dilin Kadarsın" projesi çerçevesinde öğrencilerin hazırladığı kültür ve sanat dergilerinin yedinci sayılarının tanıtımı yapıldı.

Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan proje kapsamında hazırlanan 35 ayrı kültür ve sanat dergisinin yedinci sayılarının yayımlanması dolayısıyla toplantı düzenlendi.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'ndaki toplantının açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, ilçe genelinde dağıtılan dergilerin yedinci sayısının yayımlanmasının, haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

Aslan, proje kapsamında geleceğin teminatı çocukları vatanını, milletini seven, sorgulayıcı ve kendini ifade edebilen gençler olarak yetiştirmeye çalıştıklarını vurguladı.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da yapılan çalışmayı çok önemsediğini ifade ederek, projeye katkı sunanlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından şair, yazar ve çevirmen Yahya Kurtkaya, yazarlık ve düşünme konusunda konferans verdi.

Katılımcılar, programın sonunda öğrencilerin eserlerinden oluşan sergiyi gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.