pendik escort bayan
ak

Dilendirilen Çocuklara Devlet Koruması

05.10.2018 - 15:58, Güncelleme: 05.10.2018 - 15:58
 

Dilendirilen Çocuklara Devlet Koruması

Kayseri Emniyet Müdürlüğünün dilendirilen çocukların suça meyletmesini önlemek amacıyla yürüttüğü çalışma kapsamında iki çocuk, savcılık kararıyla ailesinden alınıp sevgi evlerine yerleştirildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de dilendirilen iki çocuk, savcılık kararıyla ailesinden alınıp Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü sevgi evlerine yerleştirildi.Kayseri Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri, dilendirilen çocukların uyuşturucu, hırsızlık ve fuhuş gibi olaylara meyletmesinin önlenmesi amacıyla kent merkezinde cami önleri ve trafiğin yoğun olduğu kavşaklarda denetimlerini sıklaştırdı.Bu kapsamda, ekipler, Düvenönü kavşağında dilenen 11 yaşındaki H.M. ve Gültepe Mahallesi'nde dilenen 9 yaşındaki H.Ç'yi emniyete götürdü.Çocuklar, Cumhuriyet savcısının talimatıyla ailelerinden alınarak koruyucu ve destekleyici tedbir uygulanması için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi. Çocukların aileleriyle ilgili de Türk Ceza Kanunu'nun 229. maddesi gereği "dilencilik yaptırmak" suçundan işlem yapıldı.Çocukların, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce sevgi evlerine yerleştirildiği öğrenildi.Çocukların dilendirilmesinin önlenmesi amacıyla denetimlerin süreceği belirtildi.
Kayseri Emniyet Müdürlüğünün dilendirilen çocukların suça meyletmesini önlemek amacıyla yürüttüğü çalışma kapsamında iki çocuk, savcılık kararıyla ailesinden alınıp sevgi evlerine yerleştirildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de dilendirilen iki çocuk, savcılık kararıyla ailesinden alınıp Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü sevgi evlerine yerleştirildi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri, dilendirilen çocukların uyuşturucu, hırsızlık ve fuhuş gibi olaylara meyletmesinin önlenmesi amacıyla kent merkezinde cami önleri ve trafiğin yoğun olduğu kavşaklarda denetimlerini sıklaştırdı.

Bu kapsamda, ekipler, Düvenönü kavşağında dilenen 11 yaşındaki H.M. ve Gültepe Mahallesi'nde dilenen 9 yaşındaki H.Ç'yi emniyete götürdü.

Çocuklar, Cumhuriyet savcısının talimatıyla ailelerinden alınarak koruyucu ve destekleyici tedbir uygulanması için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi. Çocukların aileleriyle ilgili de Türk Ceza Kanunu'nun 229. maddesi gereği "dilencilik yaptırmak" suçundan işlem yapıldı.

Çocukların, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce sevgi evlerine yerleştirildiği öğrenildi.

Çocukların dilendirilmesinin önlenmesi amacıyla denetimlerin süreceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.