pendik escort bayan
ak

Dilek Ödülleri Bu Yıl Da Çocukların Umudu Oluyor

Spor 02.03.2018 - 10:23, Güncelleme: 02.03.2018 - 10:23
 

Dilek Ödülleri Bu Yıl Da Çocukların Umudu Oluyor

İSTANBUL (AA) - Bir Dilek Tut Derneği'nin üniversite temsilcisi olan Yeditepe Üniversitesi Dilek Gönüllüleri tarafından 5 Mart'ta "6. Dilek Ödülleri" düzenlenecek.Derneğin...

İSTANBUL (AA) - Bir Dilek Tut Derneği'nin üniversite temsilcisi olan Yeditepe Üniversitesi Dilek Gönüllüleri tarafından 5 Mart'ta "6. Dilek Ödülleri" düzenlenecek.Derneğin açıklamasına göre, üniversitelerde sosyal sorumluluk alanında yapılmış ilk ödül töreni olma özelliğini taşıyan Dilek Ödülleri, kültür, sanat, spor ve medyanın da bulunduğu 35 kategoride verilecek.Çocuklara 2009 yılından bu yana umut olan Yeditepe Üniversitesi Dilek Gönüllüleri, her yıl geleneksel olarak öğrencilere yönelik düzenlediği anketlerle "Yılın En İyileri"ni seçiyor. Yılın En İyileri ödüllerinin verildiği geceden elde edilen gelir dernek projelerine kaynak olarak aktarılıyor. Bu yıl da düzenlenen anketler sonucu 5 binden fazla Yeditepe Üniversitesi öğrencisinin seçtiği "Yılın En İyileri", 5 Mart'ta sahiplerini bulacak.Yeditepe Üniversitesi Dilek Gönüllüleri'nin organize edeceği ödül törenine çok sayıda ünlü isim katılacak.
İSTANBUL (AA) - Bir Dilek Tut Derneği'nin üniversite temsilcisi olan Yeditepe Üniversitesi Dilek Gönüllüleri tarafından 5 Mart'ta "6. Dilek Ödülleri" düzenlenecek.Derneğin...

İSTANBUL (AA) - Bir Dilek Tut Derneği'nin üniversite temsilcisi olan Yeditepe Üniversitesi Dilek Gönüllüleri tarafından 5 Mart'ta "6. Dilek Ödülleri" düzenlenecek.

Derneğin açıklamasına göre, üniversitelerde sosyal sorumluluk alanında yapılmış ilk ödül töreni olma özelliğini taşıyan Dilek Ödülleri, kültür, sanat, spor ve medyanın da bulunduğu 35 kategoride verilecek.

Çocuklara 2009 yılından bu yana umut olan Yeditepe Üniversitesi Dilek Gönüllüleri, her yıl geleneksel olarak öğrencilere yönelik düzenlediği anketlerle "Yılın En İyileri"ni seçiyor.

Yılın En İyileri ödüllerinin verildiği geceden elde edilen gelir dernek projelerine kaynak olarak aktarılıyor. Bu yıl da düzenlenen anketler sonucu 5 binden fazla Yeditepe Üniversitesi öğrencisinin seçtiği "Yılın En İyileri", 5 Mart'ta sahiplerini bulacak.

Yeditepe Üniversitesi Dilek Gönüllüleri'nin organize edeceği ödül törenine çok sayıda ünlü isim katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.