pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Dicle Elektrik'ten 1,5 Milyon Liralık Yatırım

Spor 15.02.2019 - 11:48, Güncelleme: 15.02.2019 - 11:48
 

Dicle Elektrik'ten 1,5 Milyon Liralık Yatırım

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde sulama sezonu öncesinde yaklaşık 1,5 milyon liraya mal olacak 13 kilometrelik enerji hattı ihale edilecek

ANKARA (AA) - Dicle Elektrik Dağıtım AŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel, Diyarbakır Çınar ilçesindeki sulama abonelerine yönelik 3,5 milyon liralık yatırım yapıldığını belirterek, "Önümüzdeki sulama sezonu öncesinde yaklaşık 1,5 milyon liraya mal olacak 13 kilometrelik yeni bir enerji hattı ihale edilecek ve enerji şebekesinin yer altına alınması için çalışma başlatılacak." ifadesini kullandı.Karagüzel, yaptığı yazılı açıklamada, şirketin sorumluluk bölgesindeki Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde 70 muhtarla bir araya gelerek, onların talep ve beklentilerini dinlediğini kaydetti. Dicle Elektrik'in Çınar'da sulama abonelerine yönelik 3,5 milyon liralık yatırım gerçekleştirildiğini belirten Karagüzel, "Önümüzdeki sulama sezonu öncesinde yaklaşık 1,5 milyon liraya mal olacak 13 kilometrelik yeni bir enerji hattı ihale edilecek ve enerji şebekesinin yer altına alınması için çalışma başlatılacak." ifadesini kullandı.Karagüzel, kayıp ve kesintinin yaşanmadığı, kaliteli enerji için Çınar ilçesinin yıl sonuna kadar 3K (Kayıpsız, Kesintisiz, Kaliteli Enerji) projesine dahil edileceğini aktardı.
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde sulama sezonu öncesinde yaklaşık 1,5 milyon liraya mal olacak 13 kilometrelik enerji hattı ihale edilecek

ANKARA (AA) - Dicle Elektrik Dağıtım AŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel, Diyarbakır Çınar ilçesindeki sulama abonelerine yönelik 3,5 milyon liralık yatırım yapıldığını belirterek, "Önümüzdeki sulama sezonu öncesinde yaklaşık 1,5 milyon liraya mal olacak 13 kilometrelik yeni bir enerji hattı ihale edilecek ve enerji şebekesinin yer altına alınması için çalışma başlatılacak." ifadesini kullandı.

Karagüzel, yaptığı yazılı açıklamada, şirketin sorumluluk bölgesindeki Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde 70 muhtarla bir araya gelerek, onların talep ve beklentilerini dinlediğini kaydetti.

Dicle Elektrik'in Çınar'da sulama abonelerine yönelik 3,5 milyon liralık yatırım gerçekleştirildiğini belirten Karagüzel, "Önümüzdeki sulama sezonu öncesinde yaklaşık 1,5 milyon liraya mal olacak 13 kilometrelik yeni bir enerji hattı ihale edilecek ve enerji şebekesinin yer altına alınması için çalışma başlatılacak." ifadesini kullandı.

Karagüzel, kayıp ve kesintinin yaşanmadığı, kaliteli enerji için Çınar ilçesinin yıl sonuna kadar 3K (Kayıpsız, Kesintisiz, Kaliteli Enerji) projesine dahil edileceğini aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.