pendik escort bayan
ak

Dicle Edaş'tan Ödüllü Afiş Tasarım Yarışması

Spor 17.04.2018 - 13:03, Güncelleme: 17.04.2018 - 13:03
 

Dicle Edaş'tan Ödüllü Afiş Tasarım Yarışması

İSTANBUL (AA) - Dicle Elektrik Dağıtım AŞ'ın (EDAŞ) düzenlediği toplam 60 bin lira ödüllü "Kaçak Elektrik ve İsrafa Karşı En İyi...

İSTANBUL (AA) - Dicle Elektrik Dağıtım AŞ'ın (EDAŞ) düzenlediği toplam 60 bin lira ödüllü "Kaçak Elektrik ve İsrafa Karşı En İyi Mesaj ve Afiş Tasarımı Yarışması" için yapılacak başvuruların 30 Nisan'da sona ereceği bildirildi. Dicle EDAŞ tarafından yapılan açıklamada, yarışmanın kayıt dışı elektrik kullanımı ve israfa karşı gençlere söz hakkı vermek için başlatıldığı belirtildi.Yarışamaya sadece lise öğrencilerinin katılabileceği kaydedilen açıklamada, "Birinciye ailesiyle bir haftalık tatil ve lise eğitimi boyunca devam etmek üzere her yıl için 5 bin liralık burs, ikinciye yine lise eğitimi boyunca devam etmek üzere her yıl için 5 bin liralık burs, üçüncüye ise her yıl için 3 bin 500 liralık burs verilecek. Yarışmada ödüle hak kazanarak ilk üçe girenlere verilecek toplam eğitim bursu, kazananların lisenin ilk sınıfında olmaları durumunda 55 bin lirayı bulacak, tatille birlikte toplam ödül tutarı 60 bin liraya yaklaşacak." ifadeleri kullanıldı.Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin afiş tasarımı ve başvuru belgelerini başvuru adresine posta yoluyla veya şirketin resmi internet sitesi üzerinden dijital ortamda yüklemeleri gerekiyor.
İSTANBUL (AA) - Dicle Elektrik Dağıtım AŞ'ın (EDAŞ) düzenlediği toplam 60 bin lira ödüllü "Kaçak Elektrik ve İsrafa Karşı En İyi...

İSTANBUL (AA) - Dicle Elektrik Dağıtım AŞ'ın (EDAŞ) düzenlediği toplam 60 bin lira ödüllü "Kaçak Elektrik ve İsrafa Karşı En İyi Mesaj ve Afiş Tasarımı Yarışması" için yapılacak başvuruların 30 Nisan'da sona ereceği bildirildi.

Dicle EDAŞ tarafından yapılan açıklamada, yarışmanın kayıt dışı elektrik kullanımı ve israfa karşı gençlere söz hakkı vermek için başlatıldığı belirtildi.

Yarışamaya sadece lise öğrencilerinin katılabileceği kaydedilen açıklamada, "Birinciye ailesiyle bir haftalık tatil ve lise eğitimi boyunca devam etmek üzere her yıl için 5 bin liralık burs, ikinciye yine lise eğitimi boyunca devam etmek üzere her yıl için 5 bin liralık burs, üçüncüye ise her yıl için 3 bin 500 liralık burs verilecek. Yarışmada ödüle hak kazanarak ilk üçe girenlere verilecek toplam eğitim bursu, kazananların lisenin ilk sınıfında olmaları durumunda 55 bin lirayı bulacak, tatille birlikte toplam ödül tutarı 60 bin liraya yaklaşacak." ifadeleri kullanıldı.

Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin afiş tasarımı ve başvuru belgelerini başvuru adresine posta yoluyla veya şirketin resmi internet sitesi üzerinden dijital ortamda yüklemeleri gerekiyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.