pendik escort bayan
ak

Dicle Edaş'ın Kaçak Elektrikle Mücadelesi Devam Ediyor

Spor 23.11.2018 - 10:58, Güncelleme: 23.11.2018 - 10:58
 

Dicle Edaş'ın Kaçak Elektrikle Mücadelesi Devam Ediyor

ANKARA (AA) – Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (Dicle EDAŞ) tarafından, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde Kaymakamlık, Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet...

ANKARA (AA) – Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (Dicle EDAŞ) tarafından, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde Kaymakamlık, Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmaları sonucunda kaçak elektrik kullanımını önleme özelliğiyle bilinen 37 adet "Alçak Gerilim Otomasyon Panosu"nu (ASOP) tahrip eden 3 kişinin tutuklandığı bildirildi.Şirketten yapılan yazılı açıklamada, Dicle EDAŞ'ın kaçak elektrikle mücadele kapsamında ilçede kurduğu 37 adet ASOP’un Akpınar ve Fırat mahallelerinde yakılarak veya kırılarak kullanılamaz hale getirildiği belirtildi.Kaçak kullanım önlenmedikçe kesintisiz ve kaliteli enerji arzı mümkün olmayacağı belirtilen açıklamada, "Geliştirdiğimiz 3K (Kayıpsız, Kesintisi, Kaliteli) Enerji Projesi sadece Bismil değil tüm bölgede uygulamaya koyuyoruz. Burada Kaymakamlık, Adliye ve Emniyet birimlerinin enerji yatırımlarına saldıranlara karşı gösterdikleri kararlı davranış, kesintisiz enerji alma beklentisinde olan ilçe halkı gibi şirketimizi de sevindirmiştir. İlçe halkı adına kendilerine teşekkür ediyoruz." ifadeleri kullandı. Dicle EDAŞ, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak'ta elektrik dağıtım hizmeti veriyor.
ANKARA (AA) – Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (Dicle EDAŞ) tarafından, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde Kaymakamlık, Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet...

ANKARA (AA) – Dicle Elektrik Dağıtım AŞ (Dicle EDAŞ) tarafından, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde Kaymakamlık, Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmaları sonucunda kaçak elektrik kullanımını önleme özelliğiyle bilinen 37 adet "Alçak Gerilim Otomasyon Panosu"nu (ASOP) tahrip eden 3 kişinin tutuklandığı bildirildi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, Dicle EDAŞ'ın kaçak elektrikle mücadele kapsamında ilçede kurduğu 37 adet ASOP’un Akpınar ve Fırat mahallelerinde yakılarak veya kırılarak kullanılamaz hale getirildiği belirtildi.

Kaçak kullanım önlenmedikçe kesintisiz ve kaliteli enerji arzı mümkün olmayacağı belirtilen açıklamada, "Geliştirdiğimiz 3K (Kayıpsız, Kesintisi, Kaliteli) Enerji Projesi sadece Bismil değil tüm bölgede uygulamaya koyuyoruz. Burada Kaymakamlık, Adliye ve Emniyet birimlerinin enerji yatırımlarına saldıranlara karşı gösterdikleri kararlı davranış, kesintisiz enerji alma beklentisinde olan ilçe halkı gibi şirketimizi de sevindirmiştir. İlçe halkı adına kendilerine teşekkür ediyoruz." ifadeleri kullandı.

Dicle EDAŞ, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak'ta elektrik dağıtım hizmeti veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.