pendik escort bayan
ak

Devrilen Traktörün Altından 3 Saatte Kurtarıldı

18.08.2015 - 14:07, Güncelleme: 18.08.2015 - 14:07
 

Devrilen Traktörün Altından 3 Saatte Kurtarıldı

Sivas'ın Altınyayla İlçesi'nde bindiği traktörün devrilmesi sonucu altında kalarak yaralanan 13 yaşındaki Burak Ayvali tedavi altına alındı.

  Sivas'ın Altınyayla İlçesi'nde bindiği traktörün devrilmesi sonucu altında kalarak yaralanan 13 yaşındaki Burak Ayvali tedavi altına alındı. Sağ kolu sıkıştığı için 3 saat traktör altında kalan çocuğu, köylüler kurtardı.          Olay geçen hafta ilçeye bağlı Kızılhüyük köyünde meydana geldi. Köylülerden 82 yaşındaki Mehmet Bölükbaşı, otlaması için yaylaya bıraktıkları buzağılarının eve gelmemesi üzerine, komşuları Hamdi Ayvali'nin evine geldi. Ayvali'nin de buzağılarının gelmediğini gören Bölükbaşı, evin 13 yaşındaki çocuğu Burak Ayvali'yi yanına alarak traktörle arazide hayvanları aramaya çıktı.         Camızderesi mevkiine geldiklerinde Bölükbaşı traktörü geri çevirmek isterken araç devrildi. Sürücü Bölükbaşı yolun kenarına fırlarken, Burak Ayvali ise devrilen traktörün altında kaldı. Ayağını kurtaran Ayvali'nin sağ kolu ise traktörün altında kaldı. Çocuğu tek başına traktör altından çıkaramayan Bölükbaşı, 2 kilometre mesafedeki köye giderek yardım istedi. Kaza yerine gidenler, yaklaşık 3 saat traktörün altında kalan çocuğu iş makinesi yardımıyla kurtardı. Yaralı Ayvali, önce Altınyayla Devlet Hastanesi'ne, ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Beyin kanaması şüphesiyle bir süre beyin cerrahisi servisinde kalan ve kolunda kırık bulunan Ayvali, daha sonra ortopedi bölümünde tedaviye alındı.              Evde televizyon izlediği sırada komşusunun evlerine gelip buzağıları aramaya götürdüğünü belirten Burak Ayvali, "Çok kötü bir araziye gittik. Oralara buzağı var mı diye baktık. Traktörü döndürürken vites boşa çıktı, aşağı doğru indik. Traktör komşumuzu fırlattı, beni de altına aldı. Kolum traktörün altında kaldı. Kolum kilitlenmişti. Mehmet amca kurtardı. Ayaklarım da tekerin altında kalmıştı ayakkabımı çıkartarak kurtardım. Sadece sağ kolum traktörün en ağır yerinde kalmıştı. Komşumuz yardım çağırdı. Bütün köylüler geldi ve beni 3 saat sonra traktörün altından çıkardılar" dedi. Tedavisi süren Ayvali kendisini iyi hissettiğini ve ağrıları bulunmadığını söyledi. - Sivas Sivas gazeteleri, Sivas haber siteleri, Sivas spor siteleri, Tüm Sivas kanallarını, TV izle sayfamızda hd kalitesinde izleyin, Tüm popüler Sivas radyolarını canlı dinleyin, Sivas son dakika haberleri, Sivas sosyal medyası, Sivas yazarları, Sivas dergileri, Sivas haber siteleri
Sivas'ın Altınyayla İlçesi'nde bindiği traktörün devrilmesi sonucu altında kalarak yaralanan 13 yaşındaki Burak Ayvali tedavi altına alındı.

 

 

Sivas'ın Altınyayla İlçesi'nde bindiği traktörün devrilmesi sonucu altında kalarak yaralanan 13 yaşındaki Burak Ayvali tedavi altına alındı. Sağ kolu sıkıştığı için 3 saat traktör altında kalan çocuğu, köylüler kurtardı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olay geçen hafta ilçeye bağlı Kızılhüyük köyünde meydana geldi. Köylülerden 82 yaşındaki Mehmet Bölükbaşı, otlaması için yaylaya bıraktıkları buzağılarının eve gelmemesi üzerine, komşuları Hamdi Ayvali'nin evine geldi. Ayvali'nin de buzağılarının gelmediğini gören Bölükbaşı, evin 13 yaşındaki çocuğu Burak Ayvali'yi yanına alarak traktörle arazide hayvanları aramaya çıktı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camızderesi mevkiine geldiklerinde Bölükbaşı traktörü geri çevirmek isterken araç devrildi. Sürücü Bölükbaşı yolun kenarına fırlarken, Burak Ayvali ise devrilen traktörün altında kaldı. Ayağını kurtaran Ayvali'nin sağ kolu ise traktörün altında kaldı. Çocuğu tek başına traktör altından çıkaramayan Bölükbaşı, 2 kilometre mesafedeki köye giderek yardım istedi. Kaza yerine gidenler, yaklaşık 3 saat traktörün altında kalan çocuğu iş makinesi yardımıyla kurtardı. Yaralı Ayvali, önce Altınyayla Devlet Hastanesi'ne, ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Beyin kanaması şüphesiyle bir süre beyin cerrahisi servisinde kalan ve kolunda kırık bulunan Ayvali, daha sonra ortopedi bölümünde tedaviye alındı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evde televizyon izlediği sırada komşusunun evlerine gelip buzağıları aramaya götürdüğünü belirten Burak Ayvali, "Çok kötü bir araziye gittik. Oralara buzağı var mı diye baktık. Traktörü döndürürken vites boşa çıktı, aşağı doğru indik. Traktör komşumuzu fırlattı, beni de altına aldı. Kolum traktörün altında kaldı. Kolum kilitlenmişti. Mehmet amca kurtardı. Ayaklarım da tekerin altında kalmıştı ayakkabımı çıkartarak kurtardım. Sadece sağ kolum traktörün en ağır yerinde kalmıştı. Komşumuz yardım çağırdı. Bütün köylüler geldi ve beni 3 saat sonra traktörün altından çıkardılar" dedi. Tedavisi süren Ayvali kendisini iyi hissettiğini ve ağrıları bulunmadığını söyledi. - Sivas

 

Sivas gazeteleri, Sivas haber siteleri, Sivas spor siteleri, Tüm Sivas kanallarını, TV izle sayfamızda hd kalitesinde izleyin, Tüm popüler Sivas radyolarını canlı dinleyin, Sivas son dakika haberleri, Sivas sosyal medyası, Sivas yazarları, Sivas dergileri, Sivas haber siteleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.