pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Devlet Opera Ve Balesinden "Yeni Yıl Konseri"

Siyaset 28.12.2018 - 22:33, Güncelleme: 28.12.2018 - 22:33
 

Devlet Opera Ve Balesinden "Yeni Yıl Konseri"

Şef Antonio Pirolli yönetimindeki Ankara Devlet Opera ve Balesi Orkestrası "Yeni Yıl Konseri"nde solistler Murat Karahan, Feryal Türkoğlu, Eralp Kıyıcı ve Ezgi Karakaya'ya eşlik etti- Konserde, Carmen, Otello, L'Arlesiana gibi klasik opera eserlerinin yan

ANKARA (AA) - Devlet Opera ve Balesi (DOB), ''Yeni Yıl Konseri'' verdi.Opera Sahnesi'ndeki konserde, Ankara Devlet Opera ve Balesi Orkestrası'nı, şef Antonio Pirolli yönetti. DOB Genel Müdürü Murat Karahan'ın da aralarında bulunduğu solistler Feryal Türkoğlu, Eralp Kıyıcı ile Ezgi Karakaya, Carmen, Otello, L'Arlesiana operalarından bölümlerin yanı sıra ''Aman Avcı Vurma Beni'', ''Aygız'', ''Dinle Sevgili'', ''Sevdim Bir Genç Kadını'', "Nazende Sevgilim" gibi beğenilen şarkıları da seslendirdi.Konserin kapanış şarkısında Feryal Türkoğlu ile Murat Karahan düet yaptı.Başkentteki olumsuz hava şartlarına rağmen kapalı gişe olan konsere, sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Konser sonunda Başkentli sanatseverlerin yoğun alkışı üzerine tekrar sahneye çıkan solistler Karahan, Türkoğlu, Kıyıcı ve Karakaya, Napoliten şarkı "Funiculi Funicula"yı iki kez seslendirdi.Konser, yarın akşam da aynı repertuvarla başkentli sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
Şef Antonio Pirolli yönetimindeki Ankara Devlet Opera ve Balesi Orkestrası "Yeni Yıl Konseri"nde solistler Murat Karahan, Feryal Türkoğlu, Eralp Kıyıcı ve Ezgi Karakaya'ya eşlik etti- Konserde, Carmen, Otello, L'Arlesiana gibi klasik opera eserlerinin yan

ANKARA (AA) - Devlet Opera ve Balesi (DOB), ''Yeni Yıl Konseri'' verdi.

Opera Sahnesi'ndeki konserde, Ankara Devlet Opera ve Balesi Orkestrası'nı, şef Antonio Pirolli yönetti.

DOB Genel Müdürü Murat Karahan'ın da aralarında bulunduğu solistler Feryal Türkoğlu, Eralp Kıyıcı ile Ezgi Karakaya, Carmen, Otello, L'Arlesiana operalarından bölümlerin yanı sıra ''Aman Avcı Vurma Beni'', ''Aygız'', ''Dinle Sevgili'', ''Sevdim Bir Genç Kadını'', "Nazende Sevgilim" gibi beğenilen şarkıları da seslendirdi.

Konserin kapanış şarkısında Feryal Türkoğlu ile Murat Karahan düet yaptı.

Başkentteki olumsuz hava şartlarına rağmen kapalı gişe olan konsere, sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

Konser sonunda Başkentli sanatseverlerin yoğun alkışı üzerine tekrar sahneye çıkan solistler Karahan, Türkoğlu, Kıyıcı ve Karakaya, Napoliten şarkı "Funiculi Funicula"yı iki kez seslendirdi.

Konser, yarın akşam da aynı repertuvarla başkentli sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.