pendik escort bayan
ak

Devlet Hastanesinde "Keyifli Bebek Odası" Açıldı

14.12.2016 - 15:43, Güncelleme: 14.12.2016 - 15:43
 

Devlet Hastanesinde "Keyifli Bebek Odası" Açıldı

SİVAS (AA) - Şarkışla Devlet Hastanesinde kadınları normal doğuma teşvik etmek amacıyla, "Keyifli bebek odaları" açıldı. Hastane Başhekimi Uzm. Dr....

SİVAS (AA) - Şarkışla Devlet Hastanesinde kadınları normal doğuma teşvik etmek amacıyla, "Keyifli bebek odaları" açıldı. Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Yalçın Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her odanın tek kişinin kalabileceği şekilde tasarlandığını belirtti.Odaların, anne ve bebeğin doğum sonrası keyifli zaman geçirebilmesi için tasarlandığını anlatan Kaya, şunları kaydetti:"Odalarda özel süslemeler ve eşyalar bulunuyor. Doğumhanede doğum yapan hastalar bebekleri ile birlikte bu odalara alınıyor. Bu odalar vasıtasıyla hastalara kendi evlerinde rahatlık sağlanarak, gebelik sonrasında yaşanılan sıkıntıları hafifletmek amaçlandı. Ayrıca bebekler, isimlere özel küçük hediyeler verilmekte olup böylelikle maddi durumu uygun olmayan aileler için büyük bir mutluluk sağlanmaktadır. Doğum sonrasında anneler böyle bir sürprizle karşılaştıkları için çok mutlu olduklarını belirtiyor."
SİVAS (AA) - Şarkışla Devlet Hastanesinde kadınları normal doğuma teşvik etmek amacıyla, "Keyifli bebek odaları" açıldı. Hastane Başhekimi Uzm. Dr....

SİVAS (AA) - Şarkışla Devlet Hastanesinde kadınları normal doğuma teşvik etmek amacıyla, "Keyifli bebek odaları" açıldı.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Yalçın Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her odanın tek kişinin kalabileceği şekilde tasarlandığını belirtti.

Odaların, anne ve bebeğin doğum sonrası keyifli zaman geçirebilmesi için tasarlandığını anlatan Kaya, şunları kaydetti:

"Odalarda özel süslemeler ve eşyalar bulunuyor. Doğumhanede doğum yapan hastalar bebekleri ile birlikte bu odalara alınıyor. Bu odalar vasıtasıyla hastalara kendi evlerinde rahatlık sağlanarak, gebelik sonrasında yaşanılan sıkıntıları hafifletmek amaçlandı. Ayrıca bebekler, isimlere özel küçük hediyeler verilmekte olup böylelikle maddi durumu uygun olmayan aileler için büyük bir mutluluk sağlanmaktadır. Doğum sonrasında anneler böyle bir sürprizle karşılaştıkları için çok mutlu olduklarını belirtiyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.