pendik escort bayan
ak

Destici'den "Evet" Ve "Hayır" Çadırlarına Ziyaret

13.04.2017 - 18:38, Güncelleme: 13.04.2017 - 18:38
 

Destici'den "Evet" Ve "Hayır" Çadırlarına Ziyaret

BBP Genel Başkanı Destici: - "Her iki kesimin de görüşlerine saygı duymak lazım. Bunlar demokratik bir tercihtir"

ESKİŞEHİR (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehir'de "Evet" ile "Hayır" çadırlarını ziyaret etti.Destici, Eskişehir'de sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiği toplantının ardından Arifiye Mahallesi İki Eylül Caddesi'ndeki "Evet" ve "Hayır" çadırlarını ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti. Destici, "Evet" çadırında yaptığı konuşmada, 16 Nisan'daki referandumda "evet" çıkacağına yürekten inandıklarını belirterek, devletin bekası, ülkenin birliği, milletin istiklali ve istikbali için "evet" dediklerini vurguladı.Daha sonra "Hayır" çadırını ziyaret eden Destici, "evet" diyene de "hayır" diyene de saygı duyulması gerektiğini bildirdi.Her şeyden önce "evet"çileri, "hayır"cıları kamplaştırmamak gerektiğini dile getiren Destici, "Bu demokratik bir yarıştır. Herkesin görüşüne, fikrine, düşüncesine saygı duymak lazım. 'Evet' diyenler Türkiye'nin daha iyi bir yere geleceğine inandıkları için 'evet' diyorlar. 'Hayır' diyenler de daha demokratik bir Türkiye için 'hayır' dediklerine inanıyorlar. Her iki kesimin de görüşlerine saygı duymak lazım. Bunlar demokratik bir tercihtir." diye konuştu. Çadırları gezdiği sırada bir vatandaş Destici'nin yanına gelerek, "Evet kararınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum." diyerek alnından öptü.
BBP Genel Başkanı Destici: - "Her iki kesimin de görüşlerine saygı duymak lazım. Bunlar demokratik bir tercihtir"

ESKİŞEHİR (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Eskişehir'de "Evet" ile "Hayır" çadırlarını ziyaret etti.

Destici, Eskişehir'de sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiği toplantının ardından Arifiye Mahallesi İki Eylül Caddesi'ndeki "Evet" ve "Hayır" çadırlarını ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.

Destici, "Evet" çadırında yaptığı konuşmada, 16 Nisan'daki referandumda "evet" çıkacağına yürekten inandıklarını belirterek, devletin bekası, ülkenin birliği, milletin istiklali ve istikbali için "evet" dediklerini vurguladı.

Daha sonra "Hayır" çadırını ziyaret eden Destici, "evet" diyene de "hayır" diyene de saygı duyulması gerektiğini bildirdi.

Her şeyden önce "evet"çileri, "hayır"cıları kamplaştırmamak gerektiğini dile getiren Destici, "Bu demokratik bir yarıştır. Herkesin görüşüne, fikrine, düşüncesine saygı duymak lazım. 'Evet' diyenler Türkiye'nin daha iyi bir yere geleceğine inandıkları için 'evet' diyorlar. 'Hayır' diyenler de daha demokratik bir Türkiye için 'hayır' dediklerine inanıyorlar. Her iki kesimin de görüşlerine saygı duymak lazım. Bunlar demokratik bir tercihtir." diye konuştu.

Çadırları gezdiği sırada bir vatandaş Destici'nin yanına gelerek, "Evet kararınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum." diyerek alnından öptü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.