pendik escort bayan
ak

Destici'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Tebrik Telefonu

18.08.2018 - 23:38, Güncelleme: 18.08.2018 - 23:38
 

Destici'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Tebrik Telefonu

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, yeniden AK Parti Genel Başkanlığa seçilen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak, tebrik etti

ANKARA (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, yeniden AK Parti Genel Başkanlığa seçilen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak, tebrik etti.BBP'den yapılan açıklamaya göre, Destici, AK Parti'nin 6. Olağan Büyük Kongresinde yeniden AK Parti Genel Başkanlığına seçilen Erdoğan'ı telefonla arayıp, tebrik etti ve başarılar diledi.Telefon görüşmesinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Destici'ye ve onun şahsında Büyük Birlik Partisi camiasına teşekkür ettiği, selam ve sevgilerini ilettiği aktarıldı.Erdoğan'ın ayrıca, Mustafa Destici ve BBP camiasının Kurban Bayramı'nı da kutladığı kaydedildi.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, yeniden AK Parti Genel Başkanlığa seçilen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak, tebrik etti

ANKARA (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, yeniden AK Parti Genel Başkanlığa seçilen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak, tebrik etti.

BBP'den yapılan açıklamaya göre, Destici, AK Parti'nin 6. Olağan Büyük Kongresinde yeniden AK Parti Genel Başkanlığına seçilen Erdoğan'ı telefonla arayıp, tebrik etti ve başarılar diledi.

Telefon görüşmesinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Destici'ye ve onun şahsında Büyük Birlik Partisi camiasına teşekkür ettiği, selam ve sevgilerini ilettiği aktarıldı.

Erdoğan'ın ayrıca, Mustafa Destici ve BBP camiasının Kurban Bayramı'nı da kutladığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.