pendik escort bayan
ak

Derya Uluğ, Kayseri'de Konser Verdi

05.02.2017 - 16:08, Güncelleme: 05.02.2017 - 16:08
 

Derya Uluğ, Kayseri'de Konser Verdi

KAYSERİ (AA) - Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Kayseri'de konser verdi.Bir alışveriş merkezinin davetlisi olarak kente gelen Uluğ, konserde "Okyanus", "Canavar"...

KAYSERİ (AA) - Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Kayseri'de konser verdi.Bir alışveriş merkezinin davetlisi olarak kente gelen Uluğ, konserde "Okyanus", "Canavar" adlı sevilen eserlerinin yanı sıra albümünde yer alan diğer şarkılarını seslendirdi.Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde, özellikle sanatçının minik hayranları, bir taraftan sanatçıyı telefonla görüntülemeye çalışırken, diğer yandan şarkılarına eşlik etti. Uluğ, konser sonunda şarkılarının yer aldığı albümünü imzalayıp hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.
KAYSERİ (AA) - Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Kayseri'de konser verdi.Bir alışveriş merkezinin davetlisi olarak kente gelen Uluğ, konserde "Okyanus", "Canavar"...

KAYSERİ (AA) - Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Kayseri'de konser verdi.

Bir alışveriş merkezinin davetlisi olarak kente gelen Uluğ, konserde "Okyanus", "Canavar" adlı sevilen eserlerinin yanı sıra albümünde yer alan diğer şarkılarını seslendirdi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde, özellikle sanatçının minik hayranları, bir taraftan sanatçıyı telefonla görüntülemeye çalışırken, diğer yandan şarkılarına eşlik etti.

Uluğ, konser sonunda şarkılarının yer aldığı albümünü imzalayıp hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.