pendik escort bayan
ak

Derneklerden Vali Aykut Pekmez'e Ziyaret

27.09.2016 - 16:23, Güncelleme: 27.09.2016 - 16:23
 

Derneklerden Vali Aykut Pekmez'e Ziyaret

AKSARAY (AA) - Aksaray Aile Hekimleri Derneği ve Aksaray İş Kadınları Derneğinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri Aksaray Valisi Aykut Pekmez'i ziyaret...

AKSARAY (AA) - Aksaray Aile Hekimleri Derneği ve Aksaray İş Kadınları Derneğinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri Aksaray Valisi Aykut Pekmez'i ziyaret etti. Aksaray Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Şenol Atakan ve Aksaray İş Kadınları Derneği Başkanı Hatice Şahin Eroğlu ile dernek yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyeti Valilik makamında kabul eden Vali Pekmez, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.Kendisine görevinin hayırlı olması dileğinde bulunan ziyaretçilere teşekkür eden Vali Pekmez, derneklere çalışmalarında başarılar diledi.
AKSARAY (AA) - Aksaray Aile Hekimleri Derneği ve Aksaray İş Kadınları Derneğinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri Aksaray Valisi Aykut Pekmez'i ziyaret...

AKSARAY (AA) - Aksaray Aile Hekimleri Derneği ve Aksaray İş Kadınları Derneğinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri Aksaray Valisi Aykut Pekmez'i ziyaret etti.

Aksaray Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Şenol Atakan ve Aksaray İş Kadınları Derneği Başkanı Hatice Şahin Eroğlu ile dernek yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyeti Valilik makamında kabul eden Vali Pekmez, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kendisine görevinin hayırlı olması dileğinde bulunan ziyaretçilere teşekkür eden Vali Pekmez, derneklere çalışmalarında başarılar diledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.