pendik escort bayan
ak

Derinkuyu'da Yaz Dönemi Kur'an Kursları Başladı

21.06.2019 - 09:33, Güncelleme: 21.06.2019 - 09:33
 

Derinkuyu'da Yaz Dönemi Kur'an Kursları Başladı

NEVŞEHİR (AA) - Diyanet İşleri Başkanlığının "Camiler çocuk dolsun, ahlakı Kur'an olsun" sloganıyla başlattığı yaz Kur'an kursları Derinkuyu ilçesinde...

NEVŞEHİR (AA) - Diyanet İşleri Başkanlığının "Camiler çocuk dolsun, ahlakı Kur'an olsun" sloganıyla başlattığı yaz Kur'an kursları Derinkuyu ilçesinde ilgi görüyor.Derinkuyu Müftüsü Selami Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe merkezi ile belde ve köylerdeki 36 camide kurs açıldığını belirtti.Kurt, "Yaz dönemi için açtığımız kurslarda yaklaşık 900 öğrenci camilerde ve kuran kurslarımızda tatillerini değerlendiriyor. Hem Kur'an-ı Kerim okumayı öğreniyorlar hem de ilmihal bilgilerine vakıf oluyorlar. Çocuklarımızın ilgisi bizleri memnun etti." dedi.Kurt, kurslarda dini bilgiler, ibadet, ahlak kuralları, hadis ve ayet dersleri verildiğini, çeşitli etkinlikler düzenlendiğini de sözlerine ekledi.
NEVŞEHİR (AA) - Diyanet İşleri Başkanlığının "Camiler çocuk dolsun, ahlakı Kur'an olsun" sloganıyla başlattığı yaz Kur'an kursları Derinkuyu ilçesinde...

NEVŞEHİR (AA) - Diyanet İşleri Başkanlığının "Camiler çocuk dolsun, ahlakı Kur'an olsun" sloganıyla başlattığı yaz Kur'an kursları Derinkuyu ilçesinde ilgi görüyor.

Derinkuyu Müftüsü Selami Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe merkezi ile belde ve köylerdeki 36 camide kurs açıldığını belirtti.

Kurt, "Yaz dönemi için açtığımız kurslarda yaklaşık 900 öğrenci camilerde ve kuran kurslarımızda tatillerini değerlendiriyor. Hem Kur'an-ı Kerim okumayı öğreniyorlar hem de ilmihal bilgilerine vakıf oluyorlar. Çocuklarımızın ilgisi bizleri memnun etti." dedi.

Kurt, kurslarda dini bilgiler, ibadet, ahlak kuralları, hadis ve ayet dersleri verildiğini, çeşitli etkinlikler düzenlendiğini de sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.