pendik escort bayan
ak

Derinkuyu'da Metruk Yapılar Yıkılacak

04.08.2017 - 10:13, Güncelleme: 04.08.2017 - 10:13
 

Derinkuyu'da Metruk Yapılar Yıkılacak

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde metruk binaların belediye tarafından yıkılması planlanıyor.Belediye Başkanı Ahmet Balcı, AA muhabirine...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde metruk binaların belediye tarafından yıkılması planlanıyor.Belediye Başkanı Ahmet Balcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede yıkılma tehlikesi bulunan 12 eski ev için Kültür Varlıklarını Koruma Kuruluna müracaat edildiğini belirterek, bu binalarda yıkım çalışmalarına başlanılacağını söyledi.Balcı, etrafı için tehlike oluşturduğu düşünülen binaların ortadan kaldırılması için vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.Balcı, "İlçemizde bulunan metruk binalarda yıkılma tehlikesi mevcut. Bu tür binaların sahiplerinin belediyemize müracaat etmeleri gerekiyor. Müracaat halinde gerekli izini alarak yıkım işlemini gerçekleştireceğiz. İlçemizin daha güzel bir görünüme kavuşmasını istiyoruz." diye konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde metruk binaların belediye tarafından yıkılması planlanıyor.Belediye Başkanı Ahmet Balcı, AA muhabirine...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde metruk binaların belediye tarafından yıkılması planlanıyor.

Belediye Başkanı Ahmet Balcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede yıkılma tehlikesi bulunan 12 eski ev için Kültür Varlıklarını Koruma Kuruluna müracaat edildiğini belirterek, bu binalarda yıkım çalışmalarına başlanılacağını söyledi.

Balcı, etrafı için tehlike oluşturduğu düşünülen binaların ortadan kaldırılması için vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.

Balcı, "İlçemizde bulunan metruk binalarda yıkılma tehlikesi mevcut. Bu tür binaların sahiplerinin belediyemize müracaat etmeleri gerekiyor. Müracaat halinde gerekli izini alarak yıkım işlemini gerçekleştireceğiz. İlçemizin daha güzel bir görünüme kavuşmasını istiyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.