pendik escort bayan
ak

Derinkuyu'da "Mehmet Akif Ersoy'u Anlamak" Konferansı

26.02.2019 - 08:53, Güncelleme: 26.02.2019 - 08:53
 

Derinkuyu'da "Mehmet Akif Ersoy'u Anlamak" Konferansı

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu Milli Eğitim Müdürlüğünce "Mehmet Akif Ersoy'u anlamak" konulu konferans düzenlendi. Mehmet Ekmekci Anadolu Lisesi Konferans...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu Milli Eğitim Müdürlüğünce "Mehmet Akif Ersoy'u anlamak" konulu konferans düzenlendi. Mehmet Ekmekci Anadolu Lisesi Konferans Salonu'ndaki program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Programa konuşmacı olarak katılan eğitimci yazar Harun Çolak tarafından milli şair Mehmet Akif Ersoy'un edebi yönü anlatıldı.Ersoy'un, vatan ve millet aşığı olduğunu, şiirlerinde genelde bu değerleri işlediğini belirten Çolak, "Milli şairimiz Mehmet Akif bülbülü susturan bir şairdir. Şiirlerine kendi ruh halini yansıtır. Şairin yaşadığı edebiyat ortamı zengindir. Yazdığı şiirlerinde toplumcu gerçekçiliği savunmuştur. O ihtiyacı olmasına rağmen yazdığı İstiklal Marşı için para almayacak kadar vatanını düşünen, fedakar ve büyük bir dava adamıdır." dedi. Konferansın ardından okul müdürü Nail Demirtaş tarafından Çolak'a günün anısına hediye takdim edildi.
NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu Milli Eğitim Müdürlüğünce "Mehmet Akif Ersoy'u anlamak" konulu konferans düzenlendi. Mehmet Ekmekci Anadolu Lisesi Konferans...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu Milli Eğitim Müdürlüğünce "Mehmet Akif Ersoy'u anlamak" konulu konferans düzenlendi.

Mehmet Ekmekci Anadolu Lisesi Konferans Salonu'ndaki program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Programa konuşmacı olarak katılan eğitimci yazar Harun Çolak tarafından milli şair Mehmet Akif Ersoy'un edebi yönü anlatıldı.

Ersoy'un, vatan ve millet aşığı olduğunu, şiirlerinde genelde bu değerleri işlediğini belirten Çolak, "Milli şairimiz Mehmet Akif bülbülü susturan bir şairdir. Şiirlerine kendi ruh halini yansıtır. Şairin yaşadığı edebiyat ortamı zengindir. Yazdığı şiirlerinde toplumcu gerçekçiliği savunmuştur. O ihtiyacı olmasına rağmen yazdığı İstiklal Marşı için para almayacak kadar vatanını düşünen, fedakar ve büyük bir dava adamıdır." dedi.

Konferansın ardından okul müdürü Nail Demirtaş tarafından Çolak'a günün anısına hediye takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.