pendik escort bayan
ak

Derinkuyu'da Karne Töreni

14.06.2019 - 16:43, Güncelleme: 14.06.2019 - 16:43
 

Derinkuyu'da Karne Töreni

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde düzenlenen törende, Kaymakam Mert Kumcu, öğrencilere karnelerini dağıttı.Şehit Selçuk Karabakla İlkokulunda düzenlenen...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde düzenlenen törende, Kaymakam Mert Kumcu, öğrencilere karnelerini dağıttı.Şehit Selçuk Karabakla İlkokulunda düzenlenen törende, Kumcu, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti.Etkinlik sınıflarını gezerek yetkililerden bilgi alan Kumcu, daha sonra öğrencilere karnelerini dağıttı.Öğrencilere yaz tatilinde bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Kumcu, "Bugün ilçemizdeki 28 okulda, 4 bin 314 öğrencimiz karne sevinci yaşadı. Yaz tatilinde farklı etkinliklere katılın, kendiniz geliştirmek için gayret edin." dedi.Kumcu, öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde düzenlenen törende, Kaymakam Mert Kumcu, öğrencilere karnelerini dağıttı.Şehit Selçuk Karabakla İlkokulunda düzenlenen...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde düzenlenen törende, Kaymakam Mert Kumcu, öğrencilere karnelerini dağıttı.

Şehit Selçuk Karabakla İlkokulunda düzenlenen törende, Kumcu, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti.

Etkinlik sınıflarını gezerek yetkililerden bilgi alan Kumcu, daha sonra öğrencilere karnelerini dağıttı.

Öğrencilere yaz tatilinde bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Kumcu, "Bugün ilçemizdeki 28 okulda, 4 bin 314 öğrencimiz karne sevinci yaşadı. Yaz tatilinde farklı etkinliklere katılın, kendiniz geliştirmek için gayret edin." dedi.

Kumcu, öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.